Αγριο φονικό στη Χίο - Νόμιζε ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του και σκότωσε πατέρα δύο παιδιών

Αγριο φονικό στη Χίο - Νόμιζε ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του και σκότωσε πατέρα δύο παιδιών

Δράστης ένας  25χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν  40χρονο -  «Τον σκότωσαν για μια κοπέλα που μπορεί να είναι και παρεξήγηση» λέει μια κάτοικος του χωριού στο protothema.gr 

maxairi-arthro
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Λίθι της Χίου μετά το άγριο φονικό που σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα όταν ένας 25χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 40χρονο πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους κατοίκους του χωριού , το θύμα , ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών είχε πάει για ποτό στο μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με την κοπέλα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο 25χρονος ενοχλήθηκε άσχημα όταν το θύμα άρχισε να παρενοχλεί τη νεαρή κοπέλα και «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν». Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου πατέρα.

Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιους από τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι πιθανόν να αποδίδεται σε παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του. Η οικογένεια του άτυχου 40χρονου είναι συντετριμμένη ενώ όλοι μιλούν για το θύμα με τα καλύτερα λόγια .

«Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, μεγάλωνε με τη γυναίκα του τα δύο ανήλικα παιδιά τους, πολύ γνωστός στην περιοχή, διατηρούσε οβελιστήριο, δεν είχε πειράξει κανέναν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τον σκότωσαν για μια κοπέλα που μπορεί να είναι και παρεξήγηση» λέει μια γυναίκα , κάτοικος του χωριού , στο protothema.gr

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης