Επεισόδιο στη Χερσόνησο: Η «προειδοποίηση» που αγνόησε ο 35χρονος και το λάδι που «όπλισε» τον ηλικιωμένο

Επεισόδιο στη Χερσόνησο: Η «προειδοποίηση» που αγνόησε ο 35χρονος και το λάδι που «όπλισε» τον ηλικιωμένο

Είχαν προηγούμενα ο 35χρονος με τον ηλικιωμένο στην Επισκοπή Χερσονήσου - Ο ηλικιωμένος θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο για την κλοπή μιας σκαπτικής μηχανής, πέρσι, και τον είχε προειδοποιήσει να μην βρεθείο ξανά στο χωριό

ladi1
Παλιές διαφορές φαίνεται πως είχουν οι δύο άντρες στην Επισκοπή Χερσονήσου της Κρήτης, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και λίγο έλειψε να σημειωθεί άλλη μια τραγωδία, όταν ο 81χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον 35χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι δύο άντρες εδώ και περίπου δύο χρόνια έχουν μια διαφορά, αφού ο ηλικιωμένος πιστεύει πως ο 35χρονος άντρας του έχει κλέψει ένα γεωργικό εργαλείο.

Επισκοπή: Αιματηρό περιστατικό - Συγχωριανός πήγε να του κλέψει το λάδι και τον πυροβόλησε


Ο 35χρονος αρνείται ότι έχει πάρει το χρήσιμο, για τον 81χρονο, εργαλείο του αλλά ο ηλικιωμένος επιμένει εδώ και αρκετό καιρό πως του το έχει κλέψει, διαδίδοντας το στο χωριό.

ladi_2
Κλείσιμο


Οι δύο άντρες έφτσαν σήμερα στην αιματοχυσία, καθώς ο ηλικιωμένος άντρας πριν απο μερικές μέρες είχε πει σε γνωστό του 35χρονου, ο οποίος διμένει στο Ηράκλειο, να μην πατήσει το πόδι ξανά στην Επισκοπή.

Ο 35χρονος άντρας ένιωσε πως απειλείται, πήγε να ζητησει τον λόγο από τον ηλκιωμένο και τότε άναψαν τα αίματα με συνέπεια να πιαστούν στα χέρια, πριν σημειωθούν οι πυροβολισμοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης