Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο στην Επισκοπή Χερσονήσου - Πήγε να κλέψει λάδι και τον πυροβόλησαν

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο στην Επισκοπή Χερσονήσου - Πήγε να κλέψει λάδι και τον πυροβόλησαν

Ηλικιωμένος πυροβόλησε τον 35χρονο, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να κλέψει λάδι - Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον 35χρονο πριν τον πυροβολήσει

ladi1
«Συναγερμός» σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης σε ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ. για πυροβολισμούς στην περιοχή της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ένας άνδρας 35 ετών φέρεται να τραυματίστηκε με καραμπίνα από έναν ηλικιωμένο, σε επεισόδιο που σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, όταν ο 35χρονος επιχείρησε να κλέψει λάδι από τον ηλικιωμένο.

ladi


Με βάση κάποιες μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε αρχικά από τον 35χρονο και στην συνέχεια ο πρώτος τον πυροβόλησε με καραμπίνα στο χέρι και την πλάτη.

Ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν [ως το θύμα του πυροβολισμού έτρεχε αιμόφυρτο στο χωριό της Επισκοπής για αρκετά μέτρα και τελικά βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία.

Κάτοικοι του χωριού κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στην συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, ενώ στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό – Νεκρή ένοικος της πολυκατοικίας

Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στα φάρμακα


Κώστας Γκουσγκούνης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του εγγονού του για τις συμβουλές του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης