Νέα Ιωνία: Θρήνος στα social media για το θάνατο του 19χρονου πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου

Νέα Ιωνία: Θρήνος στα social media για το θάνατο του 19χρονου πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου

«Όλο το ελληνικό motorsport θρηνεί», γράφουν στο Twitter συναθλητές του Κωνσταντίνου Τακιδέλλη - Ο 19χρονος πρωταθλητής του crosscar ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους φίλους των 4 τροχών

nea-ionia
Θλίψη στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Τακιδέλλη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης.

Ο 19χρονος πρωταθλητής του crosscar ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους φίλους των 4 τροχών οι οποίοι τον αποχαιρετούν μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

«Καλό ταξίδι Φίλε. Μιχάλη Τακιδέλλη κουράγιο», γράφει στο Facebook ένας οδηγός αγώνων από την Πάτρα στέλνοντας συλλυπητήρια στον πατέρα του 19χρονου.

«Ένα παιδί δικό μας, από τον τόπο μας έφυγε άδικα...Αγόρι μου γλυκό, πόσο στεναχώρια πήρα σήμερα από το πρωί που μου το είπανε. Δεν έχω λόγια...Σε γνώριζα από μικρό... Λυπάμαι και πονάω, κρίμα. Πολύ νέος για το ταξίδι σου... Συλλυπητήρια στην οικογένεια Τακιδελλη...». Είναι τα λόγια μιας γειτόνισσας της οικογένειας στην Λυκόβρυση που γνώριζε τον Κωνσταντίνο από παιδί.

«Θρήνος για το συναθλητή μας, συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Κλείσιμο
«Ένα νέο παιδί έφυγε. Όλο το ελληνικό motorsport θρηνεί». γράφουν στο Twitter συναθλητές του Κωνσταντίνου Τακιδέλλη αρκετοί από τους οποίους πήγαν στη μοιραία στροφή προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.

Η οικογένεια του δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ έχει και εταιρεία με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Λυκόβρυση. Ο Κωνσταντίνος τήρησε την παράδοση και έπιασε από μικρός το τιμόνι.

Το «μικρόβιο» της αγωνιστικής οδήγησης το κόλλησε από τον πατέρα του, Μιχάλη. Μάλιστα, μέχρι τα 18 του, μοιραζόταν μαζί του το ίδιο «φορμουλάκι» για να αγωνιστεί, με τη διαφορά ότι άλλαζαν «εγκέφαλο».

Ολοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί με ταλέντο που θα έκανε μεγάλη καριέρα στις πίστες. Ωστόσο, αυτό το πάθος του για την ταχύτητα έμελλε να του κόψει τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής στην γέφυρα της Λεωφόρου Κύμης.


Ειδήσεις σήμερα

Νέος κύκλος καταθέσεων από γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πρωτοφανείς πυρηνικές απειλές και ενεργειακός πόλεμος από τον Πούτιν – Η Ευρώπη απορρίπτει τον εκβιασμό της Μόσχας

Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης