Νέα Ιωνία: Ο 19χρονος πρωταθλητής του crosscar πριν σκοτωθεί στο τροχαίο - «Ο πατέρας μου λέει να προσέχω»

Νέα Ιωνία: Ο 19χρονος πρωταθλητής του crosscar πριν σκοτωθεί στο τροχαίο - «Ο πατέρας μου λέει να προσέχω»

«Ό,τι είναι να δώσω, δεν θα το δώσω εκτός πίστας»» είχε πει ο άτυχος 19χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης - Στις 31 Ιανουαρίου του 2022, λίγους μήνες προτού σκοτωθεί, είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μεγάλη διοργάνωση για την ανάδειξη νέων ταλέντων

takidellis-pateras344
Απέραντη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου του 19χρονου πρωταθλητή του crosscar, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη, του νεαρού που ξεχώρισε στον χώρο του αυτοκινήτου, όμως στην άσφαλτο άφησε - πριν από λίγες ημέρες - την τελευταία του πνοή.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που γνώριζαν τον ταλαντούχο νεαρό, δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν, μιλούν ωστόσο για ένα αστέρι. Δηλώσεις του άτυχου 19χρονου και του πατέρα του πριν από το μοιραίο γεγονός έρχονται στο προσκήνιο και συνιστούν - με έναν τρόπο - τραγική ειρωνεία.

«Εκτός πίστας ο πατέρας μου, μου λέει να προσέχω. Ό,τι είναι να δώσω, δεν θα το δώσω εκτός» είχε πει ο 19χρονος στις 8 Ιουλίου του 2021.

Κωνσταντίνος Τακιδέλλης


Στις 31 Οκτωβρίου του ίδιου έτους είχε αποκαλύψει πώς άρχισε η ενασχόλησή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. «Ο πατέρας μου με έβαλε στις προπονήσεις. Όταν το επέτρεψε ο κανονισμός, μπήκα κανονικά στον χώρο» είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης.

Κλείσιμο
Στις 31 Ιανουαρίου του 2022, λίγους μήνες προτού σκοτωθεί, είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μεγάλη διοργάνωση για την ανάδειξη νέων ταλέντων και σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, είδαμε ανταγωνισμό μεγάλου επιπέδου».

Λίγες ημέρες, νωρίτερα, στις 27 Δεκεμβρίου του 2021, ο πατέρας του είχε εκφράσει τη χαρά του, λέγοντας τα εξής: «Του παιδιού μου η χαρά, δυο φορές χαρά μου».

«Ήταν ένα μεγάλο ταλέντο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού», με αυτό το μήνυμα αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Τακιδέλλη ο οδηγός αγώνων, Στράτος Φωτεινέλης.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης - Το τροχαίο

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, την Τρίτη το βράδυ όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε από τη γέφυρα που βρίσκεται επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου και κατέληξε στο οδόστρωμα, έχοντας αναποδογυρίσει και καταλήξει σε μία άμορφη μάζα.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ, περίπου στις 22:20, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr στη Νέα Ιωνία, με τον 19χρονο να απεγκλωβίζεται νεκρός από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και έναν ακόμα σοβαρά τραυματισμένο, ο οποίος ήταν συνοδηγός και φίλος του 19χρονου Κωνσταντίνου.

Το μοντέλο που οδηγούσε ήταν ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων. Το ατύχημα σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα και απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

Η οικογένειά του, η οποία ασχολείται επί δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου είναι συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους ενώ το Αγωνιστικό Σωματείο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποχαιρετά τον 19χρονο με την εξής ανάρτηση:

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε. Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Ο άτυχος Κωνσταντίνος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία crosscar τον περσινό Δεκέμβριο στη Χαλκίδα με τον πατέρα του Μιχάλη , να τον συνοδεύει και να καμαρώνει το παιδί του στους αγώνες.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:



Τροχαίο Λ. Καποδιστρίου (3)


Τροχαίο Λ. Καποδιστρίου (2)


Τροχαίο στη λεωφόρο Καποδίστριου

troxaio-3
troxaio-4
troxaio-0
troxaio-1
troxaio-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης