Φονικό στην Τήνο: Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί ο 90χρονος που δολοφόνησε τον αγιογράφο

Φονικό στην Τήνο: Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί ο 90χρονος που δολοφόνησε τον αγιογράφο

Το βράδυ της Τρίτης, ο ηλικιωμένος άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας

tinos_23
Στις φυλακές του Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του logotypos.gr, ο 90χρονος από την Τήνο, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου.

Το βράδυ της Τρίτης, ο ηλικιωμένος άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, με το σκεπτικό ότι υπάρχει κίνδυνος τέλεσης και νέου εγκλήματος.

Ο 90χρονος ομολόγησε την πράξη του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν συνεχώς προκλήσεις από το θύμα.

«Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς πάτησα την σκανδάλη», φέρεται να δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 90χρονος.

Μάλιστα, επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και γεροντική άνοια, ζητώντας παράλληλα την ψυχιατρική του εξέταση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ενοχή για κοσμηματοπώλη και μεσίτη ζήτησε ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - Αθώωση για τους αστυνομικούς

Ανοίγει σήμερα η τέταρτη δόση εμβολίου για τους 70-79 ετών

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης