Φονικό στην Τήνο: Ο 90χρονος δράστης δημιουργούσε συχνά προβλήματα, λένε κάτοικοι του νησιού

Φονικό στην Τήνο: Ο 90χρονος δράστης δημιουργούσε συχνά προβλήματα, λένε κάτοικοι του νησιού

O 90χρονος δημιουργούσε και στον δήμο προβλήματα, καθώς έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις και φώναζε - To χρονικό του εγκλήματος 

tinos-drastis-main_2
Ασύλληπτο μοιάζει το έγκλημα στην Τήνο, με μια ασήμαντη αφορμή να οπλίζει το χέρι του δράστη. Ο 90χρονος, ο οποίος σκότωσε τον 52χρονο με καραμπίνα, το μεσημέρι της Κυριακής, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν για τον ηλιωμένο ότι φαινόταν να μην είναι ισορροπημένος ψυχολογικά ενώ συχνά δημιουργούσε προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κ.λπ. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο. Ο ηλικιωμένος στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο.

Κάποια στιγμή, όταν γίνονταν εργασίες στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι, ο δράστης είχε βγει έξω και δημιουργούσε φασαρίες. Να σημειωθεί πως το πάρκινγκ είναι δημόσιο.

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος δημιουργούσε και στον δήμο προβλήματα, καθώς έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις και φώναζε με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία και να τον απομακρύνει.

Το χρονικό της φονικής επίθεσης

Το θύμα βγήκε από το σπίτι για να μπει στο αυτοκίνητο, ενώ ο δράστης βρισκόταν στο μπαλκόνι. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και τότε ο δράστης κατέβηκε, πλησίασε το θύμα και έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζαμί του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Κλείσιμο
Ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα.

Το θύμα από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα και ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτό είναι το κελί της Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Άγρια δολοφονία στην Τήνο: 90χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

«Η προτεραιότητά του είναι ο εαυτός του», λένε επιστήμονες που αναλύουν την τελευταία συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης