Έβρος: Τσάκωσαν διαρρήκτες σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, κουβαλούσαν ολόκληρο οικιακό εξοπλισμό!

Έβρος: Τσάκωσαν διαρρήκτες σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, κουβαλούσαν ολόκληρο οικιακό εξοπλισμό!

Κατέσχεσαν τόσο τα κλοπιμαία, όσο  και τα διαρρηκτικά τους εργαλεία και το αυτοκίνητο

diarriksi
Ολόκληρος οικιακός εξοπλισμός βρέθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου που σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική οδό Φερών – Συνόρων στον Έβρο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένος!

Λίγο νωρίτερα, οι τρεις Έλληνες επιβάτες είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στις Φέρες και είχαν «σηκώσει», μεταξύ άλλων, δύο τηλεοράσεις, έναν φορητό υπολογιστή, δύο ηχεία, διάφορες μικροσυσκευές και εργαλεία, εξαρτήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, ρούχα, παπούτσια και χρήματα. Όλα κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν ακόμη τρία κινητά, δύο ζευγάρια γάντια, ένας φακός, διαρρηκτικά εργαλεία και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν, ο οδηγός του οποίου δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Φερών συνεχίζουν την προανάκριση για να εξιχνιάσουν και άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

Ξάφρισαν αλκοολούχα ποτά από παντοπωλείο

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 13 φιάλες αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 400 ευρώ, είχαν καταφέρει να κλέψουν από ένα παντοπωλείο στην περιοχή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 36 χρόνων, τον Σεπτέμβριο του 2021! Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν τώρα από τους αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το τάμπλετ - Τρισάγιο για τα τρία κοριτσάκια

Η «μυστική» κόρη του Πούτιν έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές ρετιρέ της στην Αγία Πετρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης