Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από διάρρηξη σπιτιού - Κατέβασαν τον γενικό για να μην τους γράφει η κάμερα

Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από διάρρηξη σπιτιού - Κατέβασαν τον γενικό για να μην τους γράφει η κάμερα

Πώς κινήθηκαν οι διαρρήκτες στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη - Έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, όμως δεν «γλίτωσαν» τη ληστεία - Έφυγαν με λεία αρκετά χρήματα, μια βιντεοκάμερα και ρολόγια μεγάλης αξίας

diariksi_nea_smirni
Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη με τους κακοποιούς να μπαίνουν στο σπίτι και να κατεβάζουν το γενικό ώστε να μην καταγράψει τη δράση τους η κάμερα ασφαλείας της εισόδου.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δύο διαρρήκτες μπηκαν στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Ανδριανουπόλεως στην Νέα Σμύρνη και ανέβηκαν στον 3ο όροφο. Με διαρρηκτικά υλικά έσπασαν την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου χωρίς, ωστόσο, να πειράξουν την κλειδαριά ασφαλείας της πόρτας. Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, οι δύο διαρρήκτες μπηκαν στο σπίτι κρατώντας φακούς ενώ ο ένας από τους δύο έτρεξε να γυρίσει ανάποδα την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο διάδρομο.
Διάρρηξη στην Νέα Σμύρνη
  

Ο συνεργός του κατευθύνθηκε προς τον ηλεκτρολογικό πίνακα και κατέβασε το γενικό διακόπτη ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους από τις κάμερες του σπιτιού.

Στη συνέχεια, οι δυο νεαροί έκαναν άνω-κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά. «Από ο, τι καταλάβαμε τρομοκρατήθηκαν κυρίως λόγω της κάμερας και έψαξαν το σπίτι στα γρήγορα», λέει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία μαζί με το σύζυγό της έλειπαν από το σπίτι εκείνη την ημέρα.

Κλείσιμο
Οι δύο διαρρήκτες παρέμειναν στο διαμέρισμα για περίπου 8 λεπτά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Η ιδιοκτήτρια έλαβε μήνυμα στο κινητό της, το οποίο είναι συνδεμένο με την κάμερα του σπιτιού, και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δράστες, όμως, κατάφεραν να διαφύγουν έχοντας αρπάξει ως λεία αρκετά χρήματα, μια βιντεοκάμερα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

«Δυστυχώς η γειτονιά μας αλλά και η πολυκατοικία μας έχει γίνει στόχος διαρρηκτών πολλές φορές. Τα κρούσματα πλέον στην περιοχή είναι αρκετά», επισημαίνει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και τονίζει πως δεν είχε εντοπίσει ύποπτες κινήσεις έξω από την πολυκατοικία της τις προηγούμενες ημέρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Μαριούπολη: Αποτροπιασμός από την επίθεση στο θέατρο όπου «είχαν καταφύγει πάνω από 1.000 άμαχοι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης