Ο «Flex» μύρισε ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Ο «Flex» μύρισε ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, στην κατοχή του οποίου κατέσχεσαν και 750 ευρώ 

opke
Για μια ακόμη φορά επιστρατεύτηκε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Flex» για να κάνει έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, μετά από πληροφορίες που δόθηκαν αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι διακινούσε διαφόρων ειδών ναρκωτικά.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να «μυρίσει» μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους εννέα γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων, 12 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, στην κατοχή του οποίου κατέσχεσαν και 750 ευρώ και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και στη συνέχεια στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο βουνό

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έναν 57χρονο Έλληνα, ο οποίος καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης στις πλαγιές του όρους Μύτικας. Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Από τσιγάρο ή έκρηξη ξεκίνησε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Περίπου 1.500 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Βραβεία Grammy: Ο dj Tiesto αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης