Θα διακινούσε ποσότητες κάνναβης και χασίς στην Εύβοια

Θα διακινούσε ποσότητες κάνναβης και χασίς στην Εύβοια

Βούλγαρος συνελήφθη με ένα κιλό κάνναβης στη Ρόδο

kanaviss
Αιφνιδιαστική “επίσκεψη” στο σπίτι ενός Έλληνα στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας μαζί με τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο τους έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας, που είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες ότι εμπλέκεται στην διακίνηση ναρκωτικών.

Ο σκύλος ανιχνευτής που ερεύνησε όλα τα δωμάτια, ξετρύπωσε συνολικά ένα κιλό και 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 216 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου "σοκολάτας" και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 1.220 ευρώ στην κατοχή του ενοίκου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.

Βούλγαρος συνελήφθη με ένα κιλό κάνναβης στη Ρόδο

Η αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, τους οδήγησε στο σπίτι ενός 32χρονου Βούλγαρου στη Ρόδο, το οποίο έκαναν “φύλλο και φτερό”, όπως και μια διπλανή αποθήκη. Τελικά, ανακάλυψαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 30,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και 765 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 32χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα: Ακινητοποιημένα τα Μέσα Μεταφοράς – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Γαϊτανάκι τρόμου» γύρω από τη σπιτονοικοκυρά - Η εντολή της Ρούλας να δείρουν τον Μάνο

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι λόγω της απεργίας στα μέσα, live εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης