Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Από τη... στήριξη στις αλληλοκατηγορίες και τα υπονοούμενα ο Μάνος και η Ρούλα

Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Από τη... στήριξη στις αλληλοκατηγορίες και τα υπονοούμενα ο Μάνος και η Ρούλα

«Φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του» είπε η Ρούλα για τον Μάνο, βάζοντάς τον στο «κάδρο» - «Είναι κατηγορούμενη» απαντά εκείνος και λέει ότι δεν έχει κάτι να κρύψει - Η οικογένειά της αναρωτιέται γιατί δεν είναι κι εκείνος στη ΓΑΔΑ

manos-roula-0
Στις απαρχές της κόντρας του Μάνου Δασκαλάκη με την Ρούλα Πισπιργίκου για την υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται πως βρισκόμαστε καθώς η μια πλευρά εκτοξεύει «πυρά» προς την άλλη.

Χθες, την πρώτη ημέρα της σύλληψης της 33χρονης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης τήρησε σιγή ιχθύος και έσπασε σήμερα τη σιωπή του για να αναφερθεί στη σύζυγό του ως «κατηγορούμενη». 

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.

Λέει χαρακτηριστικά ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου:  «Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει. Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε».

Μπορεί να μην το είχε εκφράσει δημόσια η ίδια, όμως η κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει από καιρό. Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Αγγελική Νικολούλη, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;».

Από την πλευρά του, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη απαντά σε αυτές τις κατηγορίες λέγοντας πως «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί». Την ίδια ώρα, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα επισημαίνουν στον ALPHA, «εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη. Τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην έρευνα των αρχών, που θα δείξει τι έχει συμβεί».

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως αντιδικία ανάμεσα στο ζευγάρι «βλέπει» και ο Απόστολος Λύτρας που είχα αναλάβει το  ζευγάρι πριν απαγγελθούν οι κατηγορίες. «Δεοντολογικά δεν επιτρέπεται να αναλάβω την υπεράσπιση ενώ σε προγενέστερο στάδιο είχα εκπροσωπήσει τον εν δυνάμει (και ενδεχομένως) παριστάμενο προς υποστήριξη της κατηγορίας», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Νωρίτερα σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ανέφερε ότι, κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται εκείνη, την ρώτησε αν θέλει να «βάλουν μέσα» τον ίδιο και τον πάτέρα του, με την 33χρονη να τον ρωτά αν σοβαρολογεί.

Στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε: «Εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». «Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε, για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;».

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αυτόν να της απαντά «κι εγώ τι να κάνω;».

Σύμφωνα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλει να την δει, ενώ της ξεκαθάρισε ότι, όταν καταθέσει αυτά που πρόκειται, θα του απαγορευτεί να την επισκέπτεται.

Με δύο δικηγόρους τη Δευτέρα στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Με δύο δικηγόρους θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εκτός του κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα, που ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης μητέρας, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βρεθεί και ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει την 9χρονη κόρη της, ενώ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη.

Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο και φτερό» παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Να προετοιμαστούμε για παρατεταμένη αστάθεια

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης