Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Λύγισε ο ιατροδικαστής Τσαντίρης - «Θα μπει σε όλα τα βιβλία της ιατροδικαστικής»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Λύγισε ο ιατροδικαστής Τσαντίρης - «Θα μπει σε όλα τα βιβλία της ιατροδικαστικής»

«Ο τρόπος, η μεθοδολογία και όλα όσα έγιναν είναι πρωτόγνωρα», ανέφερε ο Σωκράτης Τσαντίρης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις

patra_pispirigkou-a
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από χθες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Θανατηφόρα 
100% είναι τα επίπεδα κεταμίνης που εντοπίστηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας από την περαιτέρω ανάλυση των δειγμάτων που πραγματοποίησαν οι επιστήμονες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε το protothema.gr. Η κεταμίνη ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας πριν από τρεις εβδομάδες από το Εργαστήριο Αθηνών, ενώ όλο αυτό το διάστημα οι επιστήμονες προσπαθούσαν με συνεχείς επαληθεύσεις να προσδιορίσουν την ποσότητα προκειμένου να «ξεκλειδώσουν» τον μηχανισμό θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση από την αρχή της, λύγισε στην κάμερα του ΣΚΑΪ μιλώντας για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. «Όταν δίνεις υψηλές δώσεις κεταμίνης, ο θάνατος θα επέλθει μέσα σε λίγα λεπτά», είπε αρχικά και έδειξε να λυγίζει. «Αυτό το περιστατικό θα μπει σε όλα τα βιβλία της ιατρικής. Μιλάμε για κάτι πρωτόγνωρο. Ο τρόπος, η μεθοδολογία και όλα όσα έγιναν είναι πρωτόγνωρα», συμπλήρωσε.

Δείτε:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cixu5y3heqgx)



Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρωση και Δικαιοσύνη μετά θάνατον για τη Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά- «κραυγή» και τα «σήματα κινδύνου»  που έφεραν την εξιχνίαση

Έληξε η «πολιορκία» εξαγριωμένων κατοίκων στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Οι αρχές κατηγορούν τον στρατό της Ρωσίας πως χρησιμοποίησε οβίδες φωσφόρου στη Μαρίνκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης