Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια σήμερα για ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια σήμερα για ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας

Εχθές ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 33χρονη με το σκεπτικό πως «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους» - Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για το θάνατο των άλλων κοριτσιών

patra_tzwrtzina_mk
Πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια για μια κατηγορία που τη θέλει να έχει διαπράξει ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, θα έρθει σήμερα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών στη Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή κάτω από συνθήκες, τις οποίες ερευνούν εις βάθος πλέον οι αρμόδιες αρχές. Ήδη, η 33χρονη μητέρα έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε χθες κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα των αρχών συνεχίζεται προκειμένου να πέσει άπλετο φως και στις συνθήκες θανάτου και των άλλων παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας ηλικίας 3,5 ετών και της Ίριδας, η οποία άφησε τη τελευταία της πνοή ενώ ήταν μόλις έξι μηνών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήλθε αντιμέτωπη με τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές αφού πλέον στη μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε σε μεγάλη ποσότητα η ουσία κεταμίνη, η οποία είναι τοξική και χρησιμοποιείται για αναισθησία ζώων. Πλέον, έπειτα από τον εντοπισμό του συγκεκριμένου ευρήματος τα «ηνία» της εισαγγελικής έρευνας ανέλαβε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και η 33χρονη μητέρα εντοπίστηκε χθες από τους αστυνομικούς στην Πάτρα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας προσήχθη στη ΓΑΔΑ. Λίγο αργότερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντ. Ελευθεριάνος έχοντας μελετήσει τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, προχωρούσε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της 33χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από την ανακρίτρια την έκδοση εντάλματος σε βάρος της νεαρής γυναίκας. Καταλυτικό ρόλο προς αυτή τη κατεύθυνση έπαιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι η τοξική ουσία που εντοπίστηκε στο παιδί ήταν σε μεγάλη ποσότητα καθώς και ότι οι γιατροί, οι οποίοι κατέθεσαν στο πλαίσιο της έρευνας, φέρονται να ανέφεραν ότι δεν χορήγησαν ποτέ στην 9χρονη αυτή την ουσία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αίτημα για έκδοση εντάλματος βασίστηκε στο σκεπτικό πως «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους».

Και μπορεί η υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου του 2022, να έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης με κατηγορούμενη για το χαμό της την ίδια της τη μητέρα, οι έρευνες για το θάνατο των άλλων κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Να σημειωθεί ότι η Μαλένα ηλικίας 3,5 ετών πέθανε τον Απρίλιο του 2019 και η μόλις έξι μηνών Ίριδα τον Μάρτιο του 2021.




Ειδήσεις σήμερα:


Λύτρωση και Δικαιοσύνη μετά θάνατον για τη Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά- «κραυγή» και τα «σήματα κινδύνου»  που έφεραν την εξιχνίαση

Έληξε η «πολιορκία» εξαγριωμένων κατοίκων στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Οι αρχές κατηγορούν τον στρατό της Ρωσίας πως χρησιμοποίησε οβίδες φωσφόρου στη Μαρίνκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης