Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Να σταματήσει ο κανιβαλισμός, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι κατηγορούμενη, λέει ο δικηγόρος της

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Να σταματήσει ο κανιβαλισμός, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι κατηγορούμενη, λέει ο δικηγόρος της

«Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της» δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα

roula_patra_mitera_main_again
«Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί» ανέφερε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, «ξεσπαθώνοντας» για όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται, ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενά της που αναπαράγονται, είναι ψέματα και δεν ισχύουν» τόνισε ο δικηγόρος.



«Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ σε μεγάλο κανάλι δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος του ζευγαριού, τους οποίους ούτε η Ρούλα ούτε ο Μάνος τους γνωρίζουν. Είναι ανθρωποφαγία» είπε, λέγοντας πως το ζευγάρι εξετάζει να ζητήσει παρέμβαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και από τις ενώσεις συντακτών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε ακόμα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

Σχετικά με τις πληροφορίες πως η έκθεση του παθολογοανατόμου δεν αποδίδει τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε καρδιολογικά προβλήματα ή σε ασφυξία, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως πλέον υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που αναιρούν τον εαυτό τους και πλέον λένε πως «επιβεβαιώνονται» οι δημοσιογραφικές πληροφορίες τους, ενώ έλεγαν τα αντίθετα μέχρι τώρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Έχουμε χάσει το όριο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις» σχολίασε. Και προσέθεσε: «Εγώ βλέπω μία ενωμένη οικογένεια. Ο πατέρας μού μετέφερε ότι η σύζυγός του ήταν μια εξαιρετική μητέρα, που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Προσπαθούν να βγάλουνε αυτή τη γυναίκα ότι δεν αγαπούσε τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους, γιατί έπινε καφέ. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Μιλάμε για κανιβαλισμό».

Κλείσιμο
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Αν υπάρξει κατηγορούμενος ή κατηγορούμενη θα το δούμε τότε. Περιμένουμε από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, αυτούς που έχουν δει και εξετάσει τα παιδιά και όχι αυτούς που έχουν δει απλά φωτογραφίες και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Περιμένουμε αυτούς που έχουν δει τα παιδιά και έχουν γνώση των ιατρικών φακέλων να δούμε πού θα καταλήξουν» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Με Rafale, Spitfire, θωρακισμένα M1117 και Μονάδες των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων η στρατιωτική παρέλαση της 25ς Μαρτίου

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης