Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που είχε λάβει η πρωτότοκη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονά της

patra_oikogeneia_tzwrtzina_maim
Νέα δεδομένα φαίνεται ότι προκύπτουν από τις έρευνες για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News του MEGA και σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή για τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου, αλλά ούτε και καρδιολογικό πρόβλημα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cis6iqa0zjgx)


Το ενδιαφέρον, επομένως, στρέφεται τώρα στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο κοριτσάκι από τους γιατρούς, αν και εκτιμάται ότι οι ουσίες αυτές δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η μόλις επτά μηνών Ίριδα, «έφυγε» από τη ζωή -τον Μάρτιο του 2021- ο πατέρας ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα. Και αυτό, καθώς το 2019 είχε κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, επειδή το εύρημα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας δεν ήταν πιστευτό.

Στο φως ήρθε πλέον και το έγγραφο, με το οποίο ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, μπόρεσε να παραλάβει τα όργανα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και να τα μεταφέρει στα Ιωάννινα.

Ειδήσεις σήμερα:

Με Rafale, Spitfire, θωρακισμένα M1117 και Μονάδες των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων η στρατιωτική παρέλαση της 25ς Μαρτίου

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης