Δύο σοροί εντοπίστηκαν μέσα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά στις 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα με προορισμό το Μπρίντιζι.
Υπενθυμίζεται πως το πλοίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Αστακού, ενώ μέχρι σήμερα συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων. Από την φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο «Euroferry Olympia», έχουν χάσει τη ζωή τους 11 άτομα ενώ 281 διασώθηκαν.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.