Πανάκριβα Rolex, χασισόδεντρα και κάνναβη σε σπίτι στην Σκιάθο - Χειροπέδες σε δύο Αλβανούς

Πανάκριβα Rolex, χασισόδεντρα και κάνναβη σε σπίτι στην Σκιάθο - Χειροπέδες σε δύο Αλβανούς

Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου

astynomia
Το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε διαρρήξεις στη Σκιάθο ή και σε άλλες περιοχές, ερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για έναν 36χρονο Αλβανό και μια 50χρονη ομοεθνή του στους οποίους φόρεσαν χειροπέδες για υποθέσεις ναρκωτικών μετά από έρευνα στην κοινή του κατοικία.

Κι αυτό γιατί, εκτός από τα ναρκωτικά, βρήκαν δυο ρολόγια μάρκας Rolex και Seizmont την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 759,2 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 52 γραμμαρίων, δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 17 εκατοστών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.000 ευρώ. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε υφασμάτινη ντουλάπα καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στον εσωτερικό χώρο της κατοικίας ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, ανακάλυψαν μια υφασμάτινη ντουλάπα με σύστημα φωτισμού και εξαερισμού για την καλλιέργεια κάνναβης, μέσα στην οποία καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια ύψους 70 εκατοστών. Στον χώρο κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24 γραμμαρίων και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με λαμπτήρα παραγωγής τεχνητού ηλιακού φωτός και μετασχηματιστή βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα στο Καρλόβασι της Σάμου, ο οποίος συνελήφθη. Επιπλέον κατασχέθηκαν δυο δοχεία με υγρό λίπασμα, 487 γραμμάρια αποξηραμένα φύλλα και 15 σπόροι κάνναβης, 2,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας πλαστικός θρυμματοποιητής και σε βάρος του ενοίκου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στάσιμες οι διαπραγματεύσεις, μάχες στη Μαριούπολη, επιμονή Ζελένσκι για συνάντηση με Πούτιν

Ντέμης Νικολαΐδης-Κατερίνα Παναγοπούλου: Κι όμως είναι μαζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης