Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο στην οικογένεια πρώην συντρόφου της

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο στην οικογένεια πρώην συντρόφου της

«Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη», αποκαλύπτει μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας

roula_pispirigou_new_xr
Μία συγκλονιστική μαρτυρία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, μίλησε στην εκπομπή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντας ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

«Αυτά που συνέβησαν τότε ήταν βγαλμένα από ταινία. Όταν γνωρίστηκαν με το γιο του συγγενή μου εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη, έλεγε πολλά ψέμματα», είπε ο μάρτυρα στην εκπομπή.


ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ: ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ…


Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή.

«Έλεγε ότι πεθαίνει ότι έχει καρκίνο και ότι θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της μένει», είπε.

Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι η Ρούλα τους έλεγε ψέματα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Μας ανακάτεψε όλους όμως δεν θέλω να πω το πώς. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», εξήγησε κάνοντας λόγο για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις οποίες και θα θέσει στη διάθεση των Αρχών αν και εφόσον κληθεί να καταθέσει.





Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι 17 στρατηγοί και πολέμαρχοι που έχασε ο Πούτιν

Γερμανία: Η υπόθεση της μάνας που σκότωσε και τα τρία της βρέφη χωρίς να το καταλάβει κανείς

Αλεξάνδρα Τολστόι: Η εγγονή του φημισμένου Ρώσου συγγραφέα «ξεσκεπάζει» τους ολιγάρχες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης