Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Τετάρτη

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Τετάρτη

Η 14χρονη Νίκη – Στέλλα Θ. έχει εξαφανιστεί από την Τετάρτη

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΝΙΚΗ-ΣΤΕΛΛΑ-SITE-BLOGS
Αγωνία για την εξαφάνιση της 14χρονης Νίκης-Στέλλας στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη, με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού να λέει στο protothema.gr πως έφυγε από το σπίτι της μαζί με έναν ενήλικο άντρα.

«Είναι μια δύσκολη περίπτωση η εξαφάνιση της 14χρονης από την Θεσσαλονίκη. Έχουμε να κάνουμε με έναν ενήλικα, ο οποίος την έπεισε να φύγει μαζί του και δεν μπορούμε να ξέρουμε περισσότερα πράγματα. Το ότι η ανήλικη κοπέλα έφυγε με έναν πολύ μεγαλύτερό της και δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν, δεν είμαι πάντοντε μια ασφαλής κατάσταση, είναι επικίνδυνο. Είναι ένα παιδί 14ετών και για όποιον λόγο και να έφυγε πάντοντε θα κινδυνεύει» είπε ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» προέβη σήμερα Παρασκευή στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της 14χρονης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς, υπάρχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Νίκη – Στέλλα Θ. έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει χάλκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό μπουφάν αδιάβροχο, λευκό παντελόνι αδιάβροχο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


Ειδήσεις σήμερα:

Έξι χιλιόμετρα έξω από τη Μαριούπολη οι Ρώσοι - Για εισβολή της Λευκορωσίας προετοιμάζονται οι Ουκρανοί

Ανατροπή από τους γιατρούς για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας - Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί των γονιών για τη συναυλία υπέρ της 9χρονης

Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης