Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Αποφυλακίστηκε ο τηλεπαρουσιαστής ύστερα από  τρεις εβδομάδες στις φυλακές Ναυπλίου - Ο Φουρθιώτης δεν εμφανιζόταν ως όφειλε τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, γι' αυτό και είχε συλληφθεί εκ νέου

foyrfoyr-arthro
Αέρα ελευθερίας αναπνέει και πάλι ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης που αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ώρες από τις Φυλακές Ναυπλίου, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου Συμβουλίου.

Είναι ήδη καθ’ οδόν προς την κατοικία του στα βόρεια προάστια μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στο σωφρονιστικό κατάστημα προφυλακισμένος για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έιχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Φουρθιώτης δεν εμφανιζόταν ως όφειλε τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, γι αυτό και είχε συλληφθεί εκ νέου.

Αφού νοσηλεύθηκε μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΚΑΤ, οι γιατροί το πρωί εκείνης της ημέρας έδωσαν εξιτήριο στον φρουρούμενο Μένιο και το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε την μεταφορά του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών Ναυπλίου.

Από τη στιγμή που συνελήφθη και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισής του - δεν παρουσιαζόταν τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του δηλώνοντας κινητικά προβλήματα - προσδοκούσε ότι θα ήταν και πάλι τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού.

Κάτι που δεν συνέβη, αφού φέρεται να είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με αρκετούς κρατούμενους όπως τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και άλλους με τους οποίους συναγελαζόταν.

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών επέλεξε να τον στείλει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου ήταν ο πιο διάσημος προφυλακισμένος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος, ενώ οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ισχύουν και στην νέα αποφυλάκιση του τηλεπαρουσιαστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Την αύξηση της πληρότητας σε γήπεδα και πλοία εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Πάνω από 400.000 Ουκρανοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Στη φυλακή ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα - «Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι» είπε στην απολογία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης