Μένιος Φουρθιώτης: Από το ΚΑΤ στις Φυλακές Ναυπλίου ο τηλεπαρουσιαστής

Μένιος Φουρθιώτης: Από το ΚΑΤ στις Φυλακές Ναυπλίου ο τηλεπαρουσιαστής

Πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκε πάραυτα στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου μετά τα διαδικαστικά μετράει τις πρώτες ώρες ως κρατούμενος

menios
Μέχρι σήμερα το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης ήλπιζε ότι θα έμενε κι άλλες μέρες στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν.

Δυστυχώς για τον ίδιο οι γιατροί σήμερα το πρωί έδωσαν εξιτήριο στον φρουρούμενο Μένιο και το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε την μεταφορά του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φουρθιώτης έφθασε στο Ναύπλιο πριν από λίγες ώρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού εισέρχεται σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον.

Από την στιγμή που συνελήφθη και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισης του-δεν παρουσιαζόταν τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του δηλώνοντας κινητικά προβλήματα- προσδοκούσε ότι θα ήταν και πάλι τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού.

Κάτι που δεν συνέβη, αφού φέρεται να είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με αρκετούς κρατούμενους όπως τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και άλλους με τους οποίους συναγελαζόταν.

Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών επέλεξε να τον στείλει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου αυτός θα είναι ο πιο διάσημος προφυλακισμένος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος.



 Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό - Πλεύρης: Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουμε πλήρη αποκλιμάκωση

Ουκρανία: Βομβαρδισμοί στην περιοχή του αεροδρομίου του Ντόνετσκ - Για «κλιμάκωση» μιλά το Κρεμλίνο

«Η Τζωρτζίνα είδε και τις δύο αδερφές της να πεθαίνουν», λέει η μάνα από την Πάτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης