Ταύρος: Έβγαλε όπλο κατά αστυνομικών μέσα σε μαγαζί, πρόλαβαν να τον ακινητοποιήσουν

Ταύρος: Έβγαλε όπλο κατά αστυνομικών μέσα σε μαγαζί, πρόλαβαν να τον ακινητοποιήσουν

Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης, τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός - Δυο συλλήψεις, κατασχέθηκαν και δυο πιστόλια με 19 φυσίγγια

astynomia_2
Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στον Ταύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοφορία, απειλή κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο δράσεων-ελέγχων που πραγματοποιούν, εντόπισαν εξωτερικά καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ταύρου, δύο άτομα, τα οποία αποφάσισαν να ελέγξουν.

Ένας εξ αυτών, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, έτρεξε προς το εσωτερικό του καταστήματος, προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, τη στιγμή κατά την οποία αυτός έστρεψε προς το μέρος τους πιστόλι, το οποίο του απέσπασαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του, τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, ενώ το πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε τρία φυσίγγια, κατασχέθηκε.

Στην κατοχή του έτερου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 16 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ειδική άδεια ασθενείας λόγω κορωνοϊού: Ηλεκτρονική αίτηση στον e-ΕΦΚΑ για τη χορήγηση

Εκτός ΜεΡα25 η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου - Τι έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης για το... διαζύγιο που βγήκε την «ημέρα της γυναίκας»

Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης