Euroferry Olympia: To άνοιγμα του καταπέλτη αναζωπύρωσε τη φωτιά στο γκαράζ του πλοίου

Euroferry Olympia: To άνοιγμα του καταπέλτη αναζωπύρωσε τη φωτιά στο γκαράζ του πλοίου

Ο φόβος της φωτιάς υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης και βγήκε αληθινός - Έως την περασμένη Παρασκευής είχαν βρεθεί οκτώ συνολικά σοροί και αναζητούνται άλλοι τρεις

ploio__7_
Αναζωπύρωση σημειώθηκε στο Euroferry Olympia όταν τα συνεργεία της ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανοίξουν μετά από τέσσερις ημέρες τον καταπέλτη του πλοίου.

Ο φόβος αυτός υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης και βγήκε αληθινός. Έως την περασμένη Παρασκευής είχαν βρεθεί οκτώ συνολικά σοροί και αναζητούνται άλλοι τρεις.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μόλις σβήσουν την πυρκαγιά θα ξεκινήσουν την απομάκρυνση των καμμένων φορτηγών και αυτοκινήτων προκειμένου να βοηθηθούν στον εντοπισμό των εγκλωβισμένων -αγνοουμένων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις τέσσερις πρώτες σορούς που ανασύρθηκαν από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, στην Αιτωλοακαρνανία, οι αιτίες θανάτου είναι η απανθράκωση ή εγκαύματα.

Δεν έχει γίνει ταυτοποίηση και των οκτώ σορών και η αγωνία μήπως υπάρχουν εγκλωβισμένοι που είχαν επιβιβαστεί παράνομα στο πλοίο μεγαλώνει.

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαιρετίζουμε την επιλογή της Ουκρανίας για ένταξη στην ΕΕ, είναι μια από εμάς, λέει ο Μητσοτάκης

Σε κλοιό πιέσεων οι αγορές – Κατρακυλά το ρούβλι, νέα «έκρηξη» τιμών στην ενέργεια

Δημοσιογράφος «προπαγανδιστής» του Πούτιν έγινε έξαλλος γιατί έχασε τη βίλα του στην Ιταλία λόγω των κυρώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης