Δολοφονία 19χρονου: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από την επίθεση στον Άλκη

Δολοφονία 19χρονου: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από την επίθεση στον Άλκη

Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό - Τα στιγμιότυπα έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

thessaloniki-5846
Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα αναφορικά με τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο Alpha πρόκειται για βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τα οποία και δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο της επίθεσης. Η δολοφονική επίθεση κράτησε ένα λεπτό,. 

Σημειώνεται πως το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός Afksentos Carciu που έπεσε πρώτος στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Συνοδηγός του ήταν ο 20χρονος ομοεθνής του ο οποίος παραδέχθηκε ότι τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου. Στο πίσω κάθισμα κάθονταν άλλα δύο άτομα. Στο δεύτερο όχημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο δεν έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο.

Τα πλάνα ξεκινούν από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα, για την ακρίβεια στις 00:57.

Την ώρα που το κονβόι από τα αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο, σταματούν στην άκρη του δρόμου και οι επιβάτες κατεβαίνουν προκειμένου να εξαπολύσουν την επίθεση. Για δευτερόλεπτα, όμως, ο οδηγός του πρώτου, λευκού οχήματος επιστρέφει, αφού ξέχασε να το χειρόφρενο. Μπαίνει στο όχημα, ανεβάζει χειρόφρενο και πηγαίνει στο σημείο της επίθεσης.

Κλείσιμο
Μετά το έγκλημα, ένας από τους επιβαίνοντες στο πρώτο αυτοκίνητο επιστρέφει ενώ βάζει κάτι στο μπουφάν του. Το δεύτερο αυτοκίνητο την ώρα της διαφυγής, μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομο.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrkf5i2yodt-sf)

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ALPHA καταγράφονται καρέ - καρέ τα πρώτα λεπτά έπειτα από τη δολοφονική επίθεση. Σημειώνεται πως  φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και στη συνέχεια ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος.

Ένας από τους δράστες αμέσως μετά το συμβάν προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι. Μάλιστα στα πλάνα που έχουν καταγραφεί φαίνεται ότι  ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο από την φονική επίθεση στον Άλκη

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης