Νεαρές έκλεβαν ποτά και τρόφιμα από σούπερ μάρκετ

Νεαρές έκλεβαν ποτά και τρόφιμα από σούπερ μάρκετ

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με τις τσάντες τους γεμάτες προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στο κατάστημα

supermarket
Για να κάνουν τα ψώνια τους υποτίθεται ότι μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο δύο νεαρές Ελληνίδες, μία 22χρονη και μία 20χρονη, αλλά οι υπάλληλοι τις εντόπισαν από τις κάμερες ασφαλείας να κρύβουν στις τσάντες τους τρόφιμα και φιάλες με αλκοολούχα ποτά από τα ράφια.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σούπερ μάρκετ και έπιασαν επ’ αυτοφώρω τις δύο γυναίκες με τις τσάντες τους γεμάτες προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στο κατάστημα. Οι δράστιδες συνελήφθησαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής από κοινού.

Έκλεψαν ξύλινες παλέτες από επιχείρηση

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δύο δράστες της κλοπής που είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη από τον προαύλιο χώρο μιας επιχείρησης στη Θήβα. Πρόκειται για Έλληνα που, μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό του, πήδησαν την περίφραξη της επιχείρησης και άρπαξαν 40 ξύλινες παλέτες συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, αλλά οι παλέτες δεν έχουν βρεθεί και η προανάκριση συνεχίζεται.

Σε ένα κτίριο στην Πάτρα εισέβαλαν δύο Έλληνες “κυνηγοί” χαλκού το μεσημέρι του Σαββάτου και ξήλωσαν καλώδια συνολικής αξίας 200 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε ένα αυτοκίνητο. Όμως, συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα κλεμμένα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του κτιρίου.





Ειδήσεις σήμερα:

Από τους θερμότερους μήνες ο Ιανουάριος του 2022 σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, δείτε χάρτη

Η υπέροχη επιστολή της 14χρονης Μαριανίνας Κριεζή στον Γιώργο Σεφέρη

Η Αστυνομία γνωρίζει ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη - Σεσημασμένοι πέντε από τους εννέα συλληφθέντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης