Τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός παλιού τους γνώριμου ανίχνευσαν οι αστυνομικοί στα κλοπιμαία που βρήκαν μέσα σε μία... μαξιλαροθήκη, την οποία ο δράστης εγκατέλειψε στο δεύτερο σπίτι που διέρρηξε σε περιοχή της Θήβας. όταν έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και τράπηκε σε φυγή!
Ο Έλληνας δράστης είχε παραβιάσει μέρα-μεσημέρι το παράθυρο του σπιτιού, αλλά μόλις μπήκε μέσα είδε μπροστά του τους εμβρόντητους ενοίκους και το έσκασε από τον ίδιο... "δρόμο"! Αμέσως εκδόθηκαν αναζητήσεις και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν το ίδιο βράδυ. Χρειάστηκε, όμως, να τον καταδιώξουν για να τον συλλάβουν.
Στην προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε πως νωρίτερα ο σεσημασμένος διαρρήκτης είχε παραβιάσει την μπαλκονόπορτα ενός άλλου σπιτιού και είχε αρπάξει από το εσωτερικό δύο ρολόγια, έναν φακό, έναν φορτιστή κινητού και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στη μαξιλαροθήκη. Μαζί με αυτά, όμως, υπήρχαν και άλλα κλοπιμαία, κυρίως κοσμήματα και η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.