«Δυστυχώς ήταν ανεμβολίαστοι» λέει γείτονας του 12χρονου για τους θετούς γονείς του που έφυγαν από κορωνοϊό

«Δυστυχώς ήταν ανεμβολίαστοι» λέει γείτονας του 12χρονου για τους θετούς γονείς του που έφυγαν από κορωνοϊό

Την ανατροφή του αγοριού θα αναλάβει ο αδερφός του θετού πατέρα του και θείος του που έρχεται  από τον Καναδά - Η μαρτυρία γείτονα της οικογενείας στο protothema.gr - Ο 12χρονος γνώριζε από μικρή ηλικία ότι ήταν υιοθετημένος ενώ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ καλές σχέσεις με τον θείο του

agori-main
Συγκλονίζει η ιστορία του 12χρονου μαθητή της πρώτης Γυμνασίου από το Βαρθολομιό της Ηλείας, που μέσα σε 20 ημέρες έχασε και τους δυο θετούς του γονείς. Πρώτη από τη ζωή έφυγε η 59χρονη μητέρα του, Τούλα, ενώ χθες έγινε η κηδεία του 67χρονου θετού πατέρα του Δημήτρη ο οποίος διατηρούσε για δεκαετίες επιχείρηση στην περιοχή.

Το παιδί έρχεται να παραλάβει από τον Καναδά ο θείος του και αδελφός του 67χρονου, ο οποίος αναμένεται στο Βαρθολομιό από μέρα σε μέρα, καθώς εξαιτίας δυσκολιών δεν κατάφερε να ταξιδέψει νωρίτερα, ώστε να είναι παρών στις κηδείες των δικών του ανθρώπων.

Θείος και ανιψιός διατηρούν άψογες σχέσεις, με τον 12χρονο Χρήστο να αγαπά πολύ τον πρώτο. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μαζί με τους θετούς του γονείς, το παιδί είχε επισκεφτεί στον Καναδά τον θείο του. Εκεί ο 12χρονος έμεινε μαζί με την οικογένεια του για ένα μήνα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr γείτονας της οικογένειας, το παιδί μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη και από τους δυο γονείς, ενώ γνώριζε πως ήταν υιοθετημένο από μικρή ηλικία:

«Το παιδί ήταν υιοθετημένο από μικρή ηλικία. Δεν γνωρίζω αν πριν ζούσε σε ορφανοτροφείο, πάντως εδώ ήρθε μωρό. Εγώ ξέρω ότι είχε γίνει υιοθεσία τίποτα περισσότερο. Το παιδί και οι δυο θετοί γονείς το μεγάλωσαν με μεγάλη αγάπη σαν βιολογικό τους».

Ο γείτονας αποκαλύπτει, ακόμη, πως και οι δυο θετοί γονείς παρέμεναν ανεμβολίαστοι. «Δυστυχώς ακολούθησαν λανθασμένες συμβουλές και παρέμεναν ανεμβολίαστοι μέχρι που νόσησαν. Από τον Δεκέμβρη είχαν νοσήσει και οι δυο μαζί γύρω στις 10 του μήνα ήταν, αν θυμάμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ, ενώ στη συνέχεια εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Και οι δυο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και κατέληξαν. Πρώτα η 57χρονη μητέρα η κηδεία της οποίας έγινε πριν από 20 μέρες και μετά ο 67χρονος που τον χωματίσαμε εχθές. Η 57χρονη, όπως έγινε γνωστό δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ο 67χρονος είχε ζάχαρο, αλλά το είχε ρυθμίσει δεν είχε κάτι σοβαρό».

Κλείσιμο
Η οικογένεια είναι γνωστή στο Βαρθολομιό και ιδιαίτερα αγαπητή ενώ ο 67χρονος για πολλά χρόνια διατηρούσε μανάβικο.

«Ο αδελφός του ζει στον Καναδά αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Τον περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Ο 12χρονος τον γνωρίζει όπως και την οικογένεια του και τον αγαπάει πολύ. Μάλιστα μαζί με τους θετούς γονείς του τον είχαν επισκεφτεί στο Καναδά όπου κάθισαν εκεί ένα μήνα. Τα δυο αδέλφια ο 67χρονος κι εκείνος που ζει στον Καναδά ήταν αγαπημένοι πάρα πολύ. Διατηρούσαν άψογες σχέσεις. Η οικογένεια είναι γνωστή εδώ στο Βαρθολομιό και αγαπητή. O 67χρονος διατηρούσε μανάβικο εδώ. Μάλιστα όταν βγήκε στην σύνταξη το μανάβικο πέρασε στο όνομα της 57χρονης, το οποίο από την ημέρα που πέθανε εκείνη παραμένει κλειστό», επισημαίνει, χαρακτηριστικά ο γείτονας του παιδιού.

Όπως συμπληρώνει, όλη η προσοχή φίλων και γνωστών αυτές τις ημέρες έχει πέσει πάνω στον 12χρονο: «Άτυχο το παιδάκι αυτό να χάσει τους θετούς γονείς του. Πηγαίνει στην 1η Γυμνασίου και μάλιστα γνώριζε όλη την αλήθεια περί υιοθεσίας του. Το λάτρευαν οι γονείς του, αλλά κι εκείνο τους αγαπούσε πολύ. Κρίμα, πολύ κρίμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνικό φρίκης στη Θεσσαλονίκη: «Παρίστανε τον αστυνομικό και με βίασε» - Ο 39χρονος δράστης ήταν προφυλακισμένος για φόνο

Τα κρούσματα της Omicron δεν έχουν φτάσει ακόμα στην κορύφωσή τους σε πολλές χώρες, προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Στα 24.308 τα νέα κρούσματα, 103 θάνατοι και 563 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης