Το δράμα ενός 12χρονου: Μετά τους φυσικούς του γονείς, έχασε τώρα και τους θετούς από κορωνοϊό
Το 12χρονο αγόρι είχε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς - Την ανατροφή του παιδιού αναμένεται να αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα
Με τρόπο σοκαριστικό, χτύπησε ξανά η μοίρα ένα μικρό παιδί, στοΒαρθολομιό Ηλείας, καθώς ορφάνεψε για δεύτερη φορά, μόλις στα 12 του χρόνια.
Συγκεκριμένα, ο 12χρονος, που είχε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς, πρόσφατα έχασε και τους θετούς, οι οποίοι πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, με λίγες μέρες διαφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, την ανατροφή του παιδιού, θα αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα, ο οποίος μένει στην Αυστραλία, και αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Ηλεία έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.