Ηράκλειο: Μοναχή με κορωνοϊό διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Οι υπόλοιπες γυναίκες της Μονής κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όταν διαπίστωσαν ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της
Δύσκολες ώρες για μοναχήη οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η μοναχή ηλικίας 55 ετών βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.
Πριν από περίπου δέκα ημέρες φέρεται να νόσησε με κορωνοϊό με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες μοναχές να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ για την διακομιδή της στο νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.
Στο μοναστήρι της ενδοχώρας του Ηρακλείου έχει γίνει απολύμανση και όλοι προσεύχονται για την ταχεία ανάρρωση της μοναχής.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία