Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΟΑΣΑ.
Συγκεκριμένα, λεωφορεία και τρόλεϊ πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσης τους.
Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ (δείτε ΕΔΩ τον σχετικό πίνακα).
Προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.