Περίπου 370.000 ψάρια, 12 ειδών υπολογίζεται πως πέθαναν από το ψύχος στη Λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου, στην Ηγουμενίτσα.
Τα ψάρια πέθαναν μαζικά στη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, όταν γύρω στις 6 το πρωί της Τρίτης η θερμοκρασία των νερών έφτασε στους 0 βαθμούς κελσίου.
Η μοναδική ιχθυοκαλλιέργεια του αλιευτικού συνεταιρισμού που βρίσκεται εκεί διατηρούσε περίπου 370.000 ψάρια, τα περισσότερα των οποίων κείτονται νεκρά στις όχθες της λιμνοθάλασσας.
Άγνωστος είναι ο αριθμός των ψαριών που έχουν στην ουσία παγώσει μέχρι θανάτου, εκτός της ιχθυοκαλλιέργειας, μέσα στη λίμνη.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.