Λιβαδεία: Τραίνο με 35 επιβάτες συγκρούστηκε με το εκχιονιστικό μηχάνημα που πήγε για απεγκλωβισμό

Λιβαδεία: Τραίνο με 35 επιβάτες συγκρούστηκε με το εκχιονιστικό μηχάνημα που πήγε για απεγκλωβισμό

Οι 35 επιβάτες που ήταν εγκλωβισμένοι στο τραίνο, περίμεναν το εκχιονιστικό για ώρες, αλλά τελικά συγκρούστηκαν με αυτό

treno
Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που είχε σταματήσει έξω από Λιβαδεία καθώς οι γραμμές είχαν κλείσει από την έντονη χιονόπτωση, συγκρούστηκε με το ειδικό εκχιονιστικό μηχάνημα που πήγε στο σημείο για να καθαρίσει τις γραμμές και να απεγκλωβίσει τον συρμό. 

Στο τραίνο επέβαιναν περίπου 35 επιβάτες, κάποιοι από τους οποίους με το τράνταγμα της σύγκρουσης που πάντως δεν ήταν ισχυρό, τραυματίστηκαν ελαφρά. 

Η αμαξοστοιχία έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το τραίνο υπέστη βλάβη στη μηχανή και στο σημείο έσπευσε άλλη μηχανή για να πάρει το τραίνο. Αυτή ήταν που συγκρούστηκε και προκάλεσε το πρόβλημα. 

Στο σημείο που είναι δύσβατο, σπεύδουν δυναμείς της Πυροσβεστικής με σκοπό αρχικά να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους επιβάτες.

Η αμαξοστοιχία έχει εγκλωβιστεί στο σημείο από τις 12 το μεσημέρι και το μηχάνημα που πήγε για να την απεγκλωβίσει έφτασε εκεί αργά το απόγευμα. Σαν  να μην έφταναν οι τόσες ώρες αναμονής των επιβατών, το μηχάνημα έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβατών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμούς - «Μου απέκρυψε στοιχεία» καταγγέλλει

Γενική αργία και κλειστά σχολεία σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Σποράδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Κακοκαιρία Ελπίς: Κυκλοφοριακό «black out» από τον χιονιά, αλυσίδες ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης