Ηλικιωμένη έλαβε λογαριασμό νερού 18.130 ευρώ: «Μόνο που δεν λιποθύμησα» - Δείτε βίντεο

Ηλικιωμένη έλαβε λογαριασμό νερού 18.130 ευρώ: «Μόνο που δεν λιποθύμησα» - Δείτε βίντεο

Η εταιρεία ύδρευσης είχε αφήσει στην 82χρονη κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της - Χάθηκε μεγάλη ποσότητα νερού λόγω προβλήματος στους σωλήνες

logariasmos
Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη ηλικιωμένη που είδε το αστρονομικό ποσό των...  18.130 ευρώ να αναγράφεται στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ για ένα σπίτι... 33 τετραγωνικών.

Τα ερωτηματικά, αν μη τι άλλο, πολλά, εάν σκεφτεί κανείς ότι στον τελευταίο λογαριασμό νερού της 82χρονης αναγραφόταν το ποσό οφειλής των 11 ευρώ

Η απότομη κλιμάκωση στην τιμή έχει τη δική της ιστορία.  Η εταιρεία υδρεύσεως είχε αφήσει στη γυναίκα κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της.


Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.  Όταν γύρισε σπίτι της, στον Νέο Κόσμο, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό. Άμεσα κάλεσε έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.

«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχαν φθαρθεί οι σωλήνες, ήθελαν φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε», εξηγεί η ηλικιωμένη στο Mega. 

Κλείσιμο
Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει εξηγήσεις.

«Πήρα ταξί και πήγα στην ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Μου είπαν να γυρίσω στο σπίτι μου και να πάρω τηλέφωνο. Γύρισα στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο», προσθέτει η 82χρονη.

«Μόνο που δε λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;» λέει αγανακτισμένη.

Ειδήσεις σήμερα:

Για χιόνια ακόμα και στα νότια προάστια της Αττικής λέει ο Λαγουβάρδος - Η εξέλιξη της κακοκαιρίας ανά τρίωρο

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια

Νέο εντυπωσιακό βίντεο με τα Rafale να φτάνουν στην Αθήνα - Δείτε τα μαχητικά πάνω από την Ακρόπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης