Σφαίρα καρφώθηκε στο ταρτάν του σταδίου Χανίων

Σφαίρα καρφώθηκε στο ταρτάν του σταδίου Χανίων

Η σφαίρα είχε καρφωθεί στην ευθεία των 100 μέτρων και μάλιστα ακριβώς κάθετα, πράγμα που σημαίνει ότι έπεσε από ψηλά ύστερα από πυροβολισμό στον αέρα

tartan
Ευτυχώς δεν έπεσε κάποιος αθλούμενος θύμα του ανόητου «παιχνιδιού» με τις μπαλωθιές στα Χανιά, όπου ένας προπονητής συλλόγου που πήγε να γυμνάσει τους αθλητές του στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο ταρτάν βρισκόταν καρφωμένο ένα... βλήμα από πυροβόλο όπλο!

Η σφαίρα είχε καρφωθεί στην ευθεία των 100 μέτρων και μάλιστα ακριβώς κάθετα, πράγμα που σημαίνει ότι έπεσε από ψηλά ύστερα από πυροβολισμό στον αέρα! Κανείς δεν ξέρει πότε μπορεί να έγινε αυτό, πάντως αν κάποιος βρισκόταν στο σημείο, θα διέτρεχε άμεσο κίνδυνο η ζωή του. Ο προπονητής έβγαλε το βλήμα και το παρέδωσε στην Αστυνομία, που το έστειλε στα εργαστήριά της για βαλλιστική εξέταση.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό άσκοπου πυροβολισμού στο ΕΑΚ Χανίων. Όπως αποκάλυψε το zarpanews.gr που δημοσιεύει την φωτογραφία του βλήματος, ο πρόεδρος του σταδίου Τάκης Σβουράκης αποκάλυψε ότι εργάτες που πήγαν να επισκευάσουν διαρροές στην στέγη του κλειστού γυμναστηρίου, βρήκαν πάνω από 20 σφαίρες που προέρχονταν από μπαλωθιές ασυνείδητων!

Ειδήσεις σήμερα:

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα πριν την... κάθοδο της «Ελπίδας»

Επιδημιολογικό φορτίο, αντοχή νοσοκομείων και ενίσχυση εμβολιασμών κρίνουν την άρση των μέτρων

Νέα κατάθεση την Παρασκευή για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Κλειδί» το δεύτερο πρόσωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης