Ιωάννινα: Εξιχνιάστηκε απάτη με αγγελία για πώληση οχήματος

Ιωάννινα: Εξιχνιάστηκε απάτη με αγγελία για πώληση οχήματος

Το θύμα είχε καταθέσει 3.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαρισμό των απατεώνων

αγγελια
Άλλη μια υπόθεση απάτης με "μαϊμού" ηλεκτρονική αγγελία εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ιωαννίνων. Θύμα της είχε πέσει ένας κάτοικος της πόλης που είχε εντοπίσει στην αγγελία την οποία είχε αναρτήσει άγνωστος για την πώληση ενός αυτοκινήτου και ενδιαφέρθηκε να το αγοράσει.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στις 18 του περασμένου Οκτωβρίου με τον υποτιθέμενο πωλητή, το θύμα κατέθεσε 3.000 ευρώ για την αγορά του οχήματος σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης, όμως από τότε... περιμένει να το παραλάβει! Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε σε μια Ελληνίδα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που βαρύνει και τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της.

Δικογραφία κατά διαχειρίστριας e-shop για απάτη

Η καταγγελία μιας Ελληνίδας ότι εξαπατήθηκε από e-shop, όταν πλήρωσε στις 27 του περασμένου Οκτωβρίου 285 ευρώ για την αγορά ενός προϊόντος αλλά δεν της το έστειλαν ποτέ, έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας το έναυσμα για να ξεκινήσουν προανάκριση. Τελικά, ταυτοποιήθηκε η αλλοδαπή διαχειρίστρια του ηλεκτρονικού καταστήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Απέλαση του Τζόκοβις αποφάσισε ομόφωνα το Δικαστήριο της Μελβούρνης

Κορωνοϊός: Λήγει σήμερα το βράδυ η προθεσμία για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου είχαν κλέψει το κινητό» λέει ένας εμπλεκόμενος που είχε κάνει ανάρτηση για το συμβάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης