Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου είχαν κλέψει το κινητό» λέει ένας εμπλεκόμενος που είχε κάνει ανάρτηση για το συμβάν

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Μου είχαν κλέψει το κινητό» λέει ένας εμπλεκόμενος που είχε κάνει ανάρτηση για το συμβάν

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram περιγράφοντας το συμβάν με λεπτομέρειες, με νέα ανάρτησή του ισχυρίζεται ότι δεν έχει εμπλοκή, αλλά κάποιοι τον είχαν ξυλοκοπήσει για να του πάρουν το κινητό και να κάνουν την ανάρτηση

papadopoulos-main
Μία νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Και αυτό διότι ο άνδρας που αρχικά με ανάρτησή του στο Instagram παραδεχόταν το συμβάν και την οποία στη συνέχεια την κατέβασε το βράδυ του Σαββάτου παρουσίασε μία άλλη εκδοχή των γεγονότων και πάλι μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι «σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1/. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Συνεχίζοντας τόνισε πως «το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους "συνοδούς" του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη».  

271531283_889650058242592_6686288257006280894_n

Υπενθυμίζεται πως από τον ίδιο λογαριασμό πριν λίγες μέρες αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο με λεπτομέρειες για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Η υπόθεση

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο από την υπόθεση βιασμού μίας 24χρονης κοπέλας από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.
 Ήδη στο Twitter έχουν αρχίσει να «διαρρέουν» ονόματα και ιδιότητες προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν τόσο στο πάρτι του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όσο και στον καταγγελθέντα ομαδικό βιασμό έπειτα από χρήση ναρκωτικών. 

Σημειώνεται πως η 24χρονη κοπέλα είναι μόνη της καθώς έχουν πεθάνει οι γονείς της και έχει φύγει από ανίατη ασθένεια ο αρραβωνιαστικός της. Μάλιστα αμέσως μετά το συμβάν το νεαρό κορίτσι επικοινώνησε με φιλικά της πρόσωπα.

Η 24χρονη κοπέλα πέρασε στις 2 Ιανουαρίου το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας του Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 27χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός επιχειρηματίας να εντοπιστεί, οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες και εν συνεχεία να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Με ομόφωνη απόφαση, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα ξενοδοχείου εκεί όπου σύμφωνα με την κοπέλα έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Η 24χρονη είχε ναρκωθεί - Τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ και την έβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας, ό,τι έγινε στη σουίτα έγινε χωρίς τη θέλησή της και ενώ είχε ναρκωθεί. Tρία ήταν τα άτομα που την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο.

«Εκείνο το βράδυ η κοπέλα πήγε στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου με μία φίλη της. Εκεί βρήκαν και μια άλλη άλλη γνωστή τους . Όταν αποφάσισαν να φύγουν  η εντολέας μου δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να πάει σπίτι της και πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο που την κάλεσε εκεί λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και αυτός της είπε να γυρίσει πίσω. Όταν γύρισε είδε τρία άτομα, τα οποία την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο» αναφέρει ο δικηγόρος.

«Το πρωί που ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει, δεν θυμόταν τίποτα. Αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ισχυρίστηκε πως είχε τη συναίνεσή της», συμπληρώνει.

Οι αναρτήσεις Φιντιρίκου - Δαλάκα

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram επισημαίνει πως «εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας», τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια των γιορτών, απουσίαζε στο εξωτερικό.

«Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά», προσθέτει ενώ ξεκαθαρίζει επίσης, πως «ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό.

fidirikos

Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες.

Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή».

Τον στηρίζει η σύντροφός του Κατερίνα Δαλάκα

Από την πλευρά της, η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, εξέφρασε τη στήριξή της προς εκείνον κάνοντας repost την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου.

«Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα όπως τύπου να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει ένα καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσκουν και πριν σας καταδικάσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
271781450_618689196090363_3718187692642711404_n
Στο πλευρό του και ο Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης

Στο πλευρό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου τάσσεται και ο 29χρονος γνωστός Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, εξηγώντας γιατί ο πρώτος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι  με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με  τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Κοψιάλης

Ο 29χρονος με τους 1,2 εκατ. ακολούθους στο Instagram υποστηρίζει ειδικότερα ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Άμπου Ντάμπι την ημέρα του πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη. 

Να σημειωθεί ότι ο Κοψιάλης πριν από λίγο καιρό, μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούμπο είχε κάνει διαγωνισμό για να δώσει «ρετιρέ» σε έναν τυχερό στο κέντρο της Αθήνας.  Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος είδε στα social media να εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή με τον βιασμό της 24χρονης.
Μάλιστα, κάποιοι τον συνδέουν ακόμη και με την διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι που ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαψεύδει επίσης.

Αχίλλειον: Εργαζόμενος και όχι ιδιοκτήτης ο εμπλεκόμενος


Στο μεταξύ θέση για το περιστατικό του βιασμού της 24χρονης  πήρε μέσω των social media η καφετέρια «Αχίλλειον», καθώς ένα εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας».

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

«Ο ιδιοκτήτης είναι βιαστής» έγραψαν στην τζαμαρία του Αχίλλειον

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 15/1 αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα έξω από το Αχίλλειον στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Στην τζαμαρία του Αχίλλειον οι αντιεξουσιαστές έγραψαν «Ο ιδιοκτήτης είναι βιαστής»
grafiti
Ειδήσεις σήμερα

Τζώρτζης Μονογυιός: Καταθέτει στις αστυνομικές Αρχές ο Σέρβος που πούλησε τη Ferrari

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του ο Φιντιρίκος - Στο πλευρό του η Δαλάκα

Βίντεο από τη στιγμή που αντιεξουσιαστής στη Θεσσαλονίκη πετάει μολότοφ και πέφτει στις φλόγες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης