Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φύλλο και φτερό» τα σπίτια του - Ψάχνουν... ίχνη των «ροζ» βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φύλλο και φτερό» τα σπίτια του - Ψάχνουν... ίχνη των «ροζ» βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ο ντόρος» λέει ο ίδιος - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει βίντεο σε τέσσερα διαφορετικά ιστολόγια πορνογραφικού περιεχομένου - Η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε εδώ και δύο ημέρες το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, υπό τον φόβο να διαφύγει στο εξωτερικό

panagiotopoulos-0
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον γνωστό παρουσιαστή να παραδίδεται στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης αργά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράδοση και η σύλληψη που ακολούθησε έγιναν κατόπιν της προκαταρτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον κατηγορούμενο.

Απο το μεσημέρι, όταν και ο συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε στο αστυνομικό Μέγαρο, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στα σπίτια του σε Νέους Επιβάτες και Αλόννησο. Μάλιστα, στις κατ' οίκον έρευνες που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» και ο ίδιος με τις χειροπέδες στα χέρια.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ «ξεψάχνισαν» τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχει στην κατοχή του. Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει και το κινητό του τηλεφώνο, ώστε να βρεθούν ηλεκτρονικά αποτυπώματα από βίντεο που πιθανόν έχει διαγράψει.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει βίντεο σε τέσσερα διαφορετικά ιστολόγια πορνογραφικού περιεχομένου, στα οποία δεν αποκλείεται να συμμετέχουν και άλλες κοπέλες, πέρα από τις καταγγέλλουσες.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε εδώ και δύο ημέρες το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή υπό το φόβο να διαφύγει στο εξωτερικό. Γεγονός που ενισχύθηκε απο τις φήμες ότι είχε φύγει για το Μεξικό.

Η δήλωση του δικηγόρου του παρουσιαστή

Την πρώτη τοποθέτηση μετά τη σύλληψή του, μέσω του δικηγόρου Γεωργίου Δακουρά, έκανε στο protothema.gr o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως είπε, έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει -όπως ισχυρίζεται- την έρευνα των Αρχών.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης, ο δικηγόρος του, κ. Δακουράς, αναφέρει: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του εντολέα του, τονίζει: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι».

Κλείσιμο
Για την απόφασή του να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να παραδοθεί, ο νομικός του υπερασπιστής επισημαίνει: «Παρουσιάστηκε, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα των Αρχών με οποιοδήποτε τρόπο».

Το χρονικό της σύλληψης

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 23χρονη, η οποία καταγγέλλει ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με ερωτικές της στιγμές, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Ο συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες στις 2.30 το μεσημέρι και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος και το πρωί θα περάσει την πόρτα της Εισαγγελείας Θεσσαλονίκης. Εκεί, ο εισαγγελέας θα του απαγγείλει κατηγορίες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σε περίπτωση που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο. Ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο εισαγγελέας. Αν, δηλαδή, θα κρίνει πως η βλάβη που υπέστη η κοπέλα που υπέβαλε τη μήνυση είναι διαρκής και δεν εξαρτάται από το κέρδος που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δημοσίευση των «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο.

Με βάση παλαιότερες, δικαστικές αποφάσεις, οι πράξεις του από πλημμεληματικού χαρακτήρα ενδεχομένως να μετατραπούν σε κακουργήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχουν ξεφύγει σε αδιανόητο βαθμό οι τιμές της ενέργειας στην ΕΕ», λέει ο Γεωργιάδης

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη νομική προστασία του υγειονομικού προσωπικού από αρνητές

«Μύλος» το κόμμα του Τράγκα - Ο Κουρτζίδης, η διαδοχή και οι καταγγελίες από την οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης