Προκαλεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ο ντόρος» - Είναι συντετριμμένος λέει ο δικηγόρος

Προκαλεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ο ντόρος» - Είναι συντετριμμένος λέει ο δικηγόρος

Ο κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέει στο protothema.gr: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση, αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο» - «Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του»

panagiotopoulos-0
Μετανιωμένος για τις πράξεις του είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος του λίγες ώρες μετά την παράδοσή του στην αστυνομία μετά από καταγγελία μιας γυναίκας.

Ο παρουσιαστής μέσω του κ. Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί τονίζει ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για την διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ φέρεται να εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις Αρχές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgm0f9gc6q89-sf)


Στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφτασαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να γίνει παρουσία του ο έλεγχος των ηλεκτρονικών του συσκευών.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπήκε στο σπίτι του δεμένος με χειροπέδες και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους.

Ο άλλοτε δημοφιλής παρουσιαστής αναμένεται αύριο στον εισαγγελέα.

Δικηγόρος Παναγιωτόπουλου: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του» 

Την πρώτη τοποθέτηση μετά τη σύλληψή του, μέσω του δικηγόρου κ. Γεωργίου Δακουρά, έκανε στο protothema.gr o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως είπε, έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει -όπως ισχυρίζεται- την έρευνα των Αρχών.

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης, ο δικηγόρος του, κ. Δακουράς, αναφέρει: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του εντολέα του, τονίζει: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι».

Για την απόφασή του να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να παραδοθεί, ο νομικός του υπερασπιστής επισημαίνει: «Παρουσιάστηκε, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα των Αρχών με οποιοδήποτε τρόπο».

Για τα βίντεο, δε, που φέρονται να είναι ακόμα στον αέρα του «ροζ» Διαδικτύου, δηλώνει: «Φέρονται. Δεν έχουμε λάβει γνώση, υπάρχει μια προκαταρκτική εξέταση και μια προανάκριση σε εξέλιξη, για την ακρίβεια μια προκαταρκτική εξέταση και η σημερινή διαδικασία του Αυτοφώρου. Είναι λεπτή αυτή η διαδικασία και για τα άτομα τα όποια έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί».

Μάλιστα, λέει πως αύριο το πρωί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει από το Αυτόφωρο, ενώ δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και των κατηγοριών που θα αντιμετωπίσει.

Έρευνες στον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου


Έρευνες στο σπίτι του από τις Αρχές 

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που κράτησαν πάνω από δύο ώρες ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.






Ειδήσεις σήμερα:

Το σκεπτικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου που άναψε το πράσινο φως για το καζίνο στο Ελληνικό

Δισεκατομμυριούχος εγκατάλειψε την εκκλησία των Μορμόνων και δώρισε 600.000 δολάρια σε LGBTQ οργάνωση!

Ισόβια για την κατάρριψη της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines ζητούν οι εισαγγελείς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης