Καιρός: Η κακοκαιρία «Κάρμελ» ντύνει στα «λευκά» τη χώρα, πού χιονίζει αυτήν την ώρα

Καιρός: Η κακοκαιρία «Κάρμελ» ντύνει στα «λευκά» τη χώρα, πού χιονίζει αυτήν την ώρα

Χιόνια και στην Αττική  πάνω από τα 300 μέτρα, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Διακοπή ρεύματος σε χωριά στην Εύβοια

xionia-parnitha-oikogeneia-arthro
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η κακοκαιρία  που θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας σήμερα, καθώς ήδη σημειώθηκαν βροχές και χιονοπτώσεις  στη βορειοανατολική Ελλάδα και οι άνεμοι ενισχύονται συνεχώς.

Κάτοικοι των βορείων προαστίων σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Διόνυσο ξύπνησαν σε χιονισμένο τοπίο, ενώ σε αρκετές περιοχές της χώρας σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση στα κεντρικά και βόρεια σε χαμηλά υψόμετρα. 

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της χιονόπτωσης, σε τμήματα της λεωφόρου Πάρνηθος και της οδού Φυλής. Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα της λεωφόρου Πάρνηθος προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και η οδός Φυλής, στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, evianews.com, επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ατόμου, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Στενή Ευβοίας.

Ο άντρας βρέθηκε στο βουνό, όταν περπατούσε στο χιόνι και ξαφνικά εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο.

Αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν στην περιοχή, κατά το ρεπορτάζ, εθελοντές από τα Ψαχνά Ευβοίας που κατάφεραν αισίως να τον απεγκλωβίσουν, ενώ η υγεία του είναι καλή. 

Κλείσιμο
Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που θα φέρει η εισβολή πολικών αερίων μαζών από τα βόρεια, θα συνοδευτεί από κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρό παγετό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια το Σάββατο θα είναι κατά βάση ασθενείς, αν και θα σημειώνονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές, αλλά στην Στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της Πελοποννήσου θα είναι κατά διαστήματα πυκνές. Μεγάλα ύψη υετού (βροχής και χιονιού) αναμένονται στην Εύβοια, στην Αν. Βοιωτία, στα βόρεια τμήματα της Αττικής και στην Κρήτη. Καταιγίδες θα σημειωθούν στις παράκτιες περιοχές του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και τοπικά θα παράγουν ψιλό χαλάζι.

«Διακοπή ρεύματος σημειώνεται αυτή την ώρα σε Κήρινθο, Μαντούδι, Προκόπι, Πήλι, Βλαχιά και Δαφνούσα καθώς έχει πέσει κολόνα μέσης τάσης στη θέση Πάλιουριας Ευβοίας», όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Live χιονόπτωση από την Αγοριανη

Posted by Forecast Weather Greece on Saturday, December 18, 2021


Λίγο πιο έξω από τον Ελικώνα Βοιωτίας , η ισχυρή χιονόπτωση με τα δέντρα που αγκαλιάζουν τις νιφάδες, χαρίζουν ένα τοπίο , απαράμιλλης ομορφιάς! Πηγή: Dimitris Semertzidis

Posted by Forecast Weather Greece on Saturday, December 18, 2021


Ειδικότερα για την Αττική, οι χιονοπτώσεις θα περιορίζονται πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο περίπου στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί βροχόπτωση.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως περιμετρικά των ορεινών όγκων και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα βόρεια προάστια θα σημειώνεται χιονόπτωση ή χιονόνερο έως τα 300 μέτρα υψόμετρο, με χιονόστρωση πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο.

Το forecastweather παρακολουθεί την πορεία της κακοκαιρίας «Κάρμελ»


Αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα καταγράφει το forecast weather greece, χιονοθύελλα πλήττει τις περιοχές, Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία, Παρνασσό και Στενή Ευβοίας.

Ήδη σημειώθηκαν βροχές και χιονοπτώσεις στη βορειοανατολική Ελλάδα και οι άνεμοι ενισχύονται συνεχώς. Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που θα φέρει η εισβολή πολικών αερίων μαζών από τα βόρεια, θα συνοδευτεί από κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρό παγετό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια το Σάββατο θα είναι κατά βάση ασθενείς, αν και θα σημειώνονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές, αλλά στην Στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της Πελοποννήσου θα είναι κατά διαστήματα πυκνές. Μεγάλα ύψη υετού (βροχής και χιονιού) αναμένονται στην Εύβοια, στην Αν. Βοιωτία, στα βόρεια τμήματα της Αττικής και στην Κρήτη. Καταιγίδες θα σημειωθούν στις παράκτιες περιοχές του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και τοπικά θα παράγουν ψιλό χαλάζι.

Ειδικότερα για την Αττική, οι χιονοπτώσεις θα περιορίζονται πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο περίπου στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί βροχόπτωση. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως περιμετρικά των ορεινών όγκων και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα βόρεια προάστια θα σημειώνεται χιονόπτωση ή χιονόνερο έως τα 300 μέτρα υψόμετρο, με χιονόστρωση πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο.


Βίντεο: Πυκνή χιονόπτωση το πρωί  στην Ιπποκράτειο πολιτεία

Πυκνή χιονόπτωση αυτή την ώρα στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Βιντεο: Κωνσταντίνος Δρακόπουλος

Posted by Forecast Weather Greece on Friday, December 17, 2021




xioniaathina-kairossimera
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι κάτοικοι του Διονύσου, ξυπνώντας, αντίκρισαν χιονοθύελλα


kakokairiasimera-kairossimera-xioniaathina

Χιονοθύελλα σε Αγόριανη, Σέττα Ευβόιας, Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία και Στενή Ευβοίας. Δείτε λευκές εικόνες σε Live...

Posted by Forecast Weather Greece on Friday, December 17, 2021




Δείτε πού χιονίζει στην Ελλάδα μέσα από τις Live κάμερες του Forecastweather.gr.

Ο  Κώστας Λαγουβάρδος
  έχει προειδοποιήσει από χθες, μιλώντας στο protothema, ότι η πιο «επικίνδυνη» ημέρα αναμένεται να είναι η σημερινή. 

Όπως εξηγεί ο  Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, σήμερα Σάββατο προβλέπονται  χιονοπτώσεις - χιονόνερο αλλά όχι χιονόστρωση και στη βόρεια Αττική, με την κακοκαιρία να επηρεάζει σημαντικά τη Θεσσαλία, τη Στερεά (Εύβοια), την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Την Κυριακή  τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν, με βροχές στη βόρεια Κρήτη.

Έντονα φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, όπως στην ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στους ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο και το  Ιόνιο, με έως και εννέα μποφόρ το βράδυ του Σαββάτου και εξασθένηση από το πρωί της Κυριακής. 

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:



Δείτε βίντεο με τη σημερινή πρόγνωση του καιρού 



Παρακολουθήστε την εξέλιξη της κακοκαιρίας - Νέοι χάρτες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

kairos-kakokairiakarmel-lagouvardos


kakokairiakarmel-lagouvardoskairos

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» δεν επηρεάζει ωστόσο, τη βόρεια χώρα με έντονα φαινόμενα. 

kairos-kakokairiakarmel-kairossimera-lavouvardos


Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Χριστούγεννα

Δίχως να προκύπτει ασφαλής πρόγνωση για τον καιρό των Χριστουγέννων, εκτιμάται ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε  νοτιάδες, βροχερό καιρό και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

Το Αμερικάνικο μοντέλο, για την παραμονή των Χριστουγέννων  προβλέπει ισχυρή χιονόπτωση σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό στα νοτιοδυτικά της Ελλάδος με τους νοτιάδες, φέρνει θερμές και υγρές μάζες, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τις ψυχρές μάζες που έχει ο Αντικυκλώνας στα Βόρεια Βαλκάνια.

Το Ευρωπαϊκό μοντέλο, αναφέρεται σε καρικές συνθήκες με νότια κυκλοφορία, δηλαδή έναν ήπιο θερμοκρασιακά καιρό λόγω του χαμηλού που υπάρχει στην Ιταλία. Δεν αποκλείει μάλιστα και ισχυρές καταιγίδες στα νότια της Πελοποννήσου

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες θα προκύψει η πρώτη ασφαλής πρόγνωση του καιρού για τα Χριστούγεννα. 

Πυκνή χιονόπτωση στη Λάρισα, δείτε φωτογραφίες

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει άρδην σε όλη τη χώρα.

«Στα λευκά» βρίσκονται από χθες ορεινές περιοχές της περιφερειακής ενότητας Λάρισας.

Ενδεικτικά στο Λιβάδι Ελασσόνας καταγράφηκε χιονόπτωση τη νύχτα, η θερμοκρασία νωρίτερα το πρωί ήταν στους μείον 2 βαθμούς, ενώ οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί, σύμφωνα με το larissanet.gr

larisa-xioni




Χιονίζει στον Πεντάλοφο Ορεστιάδας

Στο συγκεκριμένο χωριό που βρίσκεται δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και σε αρκετό υψόμετρο, είναι συνηθισμένο να βλέπουμε χιονόπτωση τέτοια εποχή.

Δείτε βίντεο που δημοσιεύει το evros-news.gr.

Χιονίζει στον Πενταλοφο Έβρου


Μαγικές εικόνες από τον Παρνασσό 

[LIVE] Λευκά Χριστούγεννα θα κάνουμε στη δική μας Winter Wonderland ☃️

Posted by On Parnassos on Friday, December 17, 2021

Χιονίζει στο Πήλιο - Ανοιχτοί οι δρόμοι - Θυελλώδεις άνεμοι

Στα λευκά έχει ντυθεί ένα μεγάλο μέρος της ορεινής Μαγνησίας και του ορεινού όγκου του Πηλίου, αφού το κύμα κακοκαιρίας πλήττει την περιοχή με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις,τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις έντονες ριπές ανέμου στα ορεινά και τις βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και τα παραθαλάσσια της περιοχής.

Στα Χάνια του Πηλίου η χιονόπτωση συνεχίζεται από χθες το βράδυ αδιάκοπα, αλλά το πολύ δυνατό κρύο, αφού τα θερμόμετρα δείχνουν -6 βαθμούς, δεν επιτρέπει την παχιά χιονόστρωση και το ύψος του χιονιού δεν ξεπερνά τα 10 εκατοστά. Κατά διαστήματα πολύ έντονοι είναι οι άνεμοι.

Η χιονόπτωση ξεκινά πάνω από την Πορταριά, αλλά η χιονόστρωση αρχίζει από την Αλυκόπετρα και πάνω μέχρι και το Καράβωμα, στον δρόμο Βόλου - Ζαγοράς μέσω Χανίων,ενώ παράλληλα καθ' όλο το 24ωρο, αποχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν το οδόστρωμα και αλατιέρες ριχνουν συνεχώς αλάτι για να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, στις Αγριόλευκες η χιονόπτωση είναι εντονότερη, το χιόνι πλούσιο, αλλά οι εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές για λόγους ασφαλείας,αφού οι άνεμοι είναι θυελλώδεις.

Στο ανατολικό Πήλιο που αναμενόταν να πληγεί σφοδρότερα από την κακοκαιρία, ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι "πνέουν ισχυροί άνεμοι από το βράδυ και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας,η χιονόπτωση συνεχίζεται με το χιόνι να πέφτει με τη μορφή ανεμίδων αλλά να είναι σπυρωτό".

Περισσότερο χιόνι έπεσε στην περιοχή της Τσαγκαράδας αλλά χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε ότι "η κακοκαιρία πλήττει ηπιότερα τη Μαγνησία με παροδικές χιονοπτώσεις στο Πήλιο, κυρίως το ανατολικό, χιονόπτωση σημειώθηκε και στον Σταυρό Πτελεού αλλά έχουμε σε ετοιμότητα, εφ' όσον χρειαστεί στη συνέχεια, δεκάδες αποχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί. Μηχανήματα έχουμε και σε όλα τα ακραία σημεία της Μαγνησίας,από το Πουρί και την Ανάβρα ως το Κεραμίδι".

Στα νησιά των Σποράδων το πρόβλημα είναι οι θυελλώδεις άνεμοι και γι αυτό δεν εκτελέστηκε κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από το λιμάνι του Βόλου.

Στην πόλη του Βόλου βρέχει συνεχώς με κύριο χαρακτηριστικό τους πολύ δυνατούς ανέμους.

Δείτε φωτογραφία του magnesianews.gr

PILIO-KAIROS


Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για την Αττική


Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, αναλύει στο protothema τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών, προειδοποιώντας για έντονα φαινόμενα  κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Σαββατοκύριακου. 

Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά: 

«Είμαστε εν αναμονή  ψυχρής εισβολής που θα επηρεάσει τη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν θα δούμε κάτι πολύ έντονο από πλευράς κρύου ή υψομέτρων χιονοπτώσεων στην Αττική γι' αυτό και τη συγκεκριμένη ψυχρή εισβολή θα την χαρακτήριζα το πολύ «μέτριας εντάσεως».

Τι θα συμβεί στο νομό μέσα στις επόμενες 48 ώρες

- Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου:

Ο καιρός γρήγορα θα καταστεί άστατος με βροχές σε αρκετές περιοχές του νομού Αττικής. Οι όποιες χιονοπτώσεις θα απασχολούν περιοχές με υψόμετρο περίπου από τα 550-600 μέτρα και υψηλότερα. Η θερμοκρασία λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα είναι περίπου 9-10°C για το κέντρο της πόλης και 6-7°C για τα βόρεια προάστια του νομού.

Ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος μέσα στη νύχτα με τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Το ξημέρωμα του Σαββάτου η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι περίπου 7-8°C, στα βόρεια προάστια 3-4°C και οι όποιες χιονοπτώσεις θα απασχολούν περιοχές στο νομό από το υψόμετρο περίπου των 500 μέτρων και υψηλότερα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα "κλειστός" και άστατος με τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές και χιονοπτώσεις πάνω από τα 500 μέτρα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα ξεπεράσει τους 9°C και στα βόρεια προάστια τους 4-5°C. Παράλληλα θα ξεκινήσει να ενισχύεται ο βορειοανατολικός άνεμος, η ένταση του οποίου θα αγγίζει τα 7-8 μποφόρ στον Σαρωνικό, στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά και σε χερσαία τμήματα του νομού.

Από το μεσημέρι και έπειτα οι τοπικές βροχές θα αρχίσουν να παίρνουν ακόμη πιο τοπικό χαρακτήρα, να περιορίζονται κατά κύριο λόγο στα βόρεια και ανατολικά του νομού (όχι ότι αποκλείεται να ψιχαλίσει η να βρέξει τοπικά σε άλλα σημεία του νομού, απλά είναι πολύ μικρότερη η πιθανότητα), ο άνεμος θα συνεχίσει να είναι ενισχυμένος στα 7-8 μποφόρ, η αίσθηση του κρύου λόγω του βοριά ακόμα πιο έντονη, και έτσι, το βράδυ, οι χιονοπτώσεις που θα επηρεάζουν κυρίως τις βόρειες, βορειοδυτικές και βορειοανατολικές περιοχές του νομού θα σημειώνονται περίπου από τα 450 μέτρα και υψηλότερα.

-Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου

Από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (λίγο πριν ή λίγο μετά), ο ουρανός θα συννεφιάσει πάλι στις περισσότερες περιοχές του νομού και οι βροχές θα επηρεάζουν πάλι περισσότερα τμήματα. Οι χιονοπτώσεις θα απασχολούν τμήματα του νομού περίπου από τα 400 μέτρα και υψηλότερα και στα δυτικά και βορειοδυτικά του νομού πιθανότατα ακόμη και πάνω από τα 300-350 μέτρα.

kairosathina-kairosxartes-kakokairiakarmel


Τις πρωινές ώρες της Κυριακής οι άνεμοι θα πνέουν και πάλι ενισχυμένοι στα 7-8 μποφόρ, τοπικές βροχές θα σημειώνονται κυρίως στα βόρεια και ανατολικά (υπάρχει μια μικρή πιθανότητα και σε κεντρικά τμήματα) και οι τοπικές χιονοπτώσεις θα απασχολούν τμήματα από τα 400 μέτρα και υψηλότερα.

Από το μεσημέρι της Κυριακής όπου η θερμοκρασία στην πλατεία Συντάγματος θα είναι περίπου 8-9°C και στα βόρεια προάστια κατά 3-4°C χαμηλότερη σταδιακά θα σταματούν οι όποιες τοπικές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι σίγα σιγά θα εξασθενούν στα 5-6 μποφόρ.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι  στα βόρεια τμήματα της Αττικής που βρίσκονται κοντά στη Βοιωτία (δεν εννοώ προφανώς τα βόρεια προάστια) οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν χαμηλότερα υψομετρικά. «Γι' αυτό όσοι μέσα στο Σαββατοκύριακο κινηθείτε στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, καλό θα ήταν να προσέχετε διότι θα χιονίζει σε κάποια τμήματα της από το υψόμετρο των 200-250 μέτρων και υψηλότερα (ειδικά από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωινό της Κυριακής)».

5) Είναι όπως σας είπα πολύ μικρή η πιθανότητα να χιονίσει στην Κηφισιά η στη Νέα Ερυθραία για παράδειγμα. Σαφέστατα είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να χιονίσει κατά διαστήματα στα ψηλά της Εκάλης, στα ψηλά της Παλαιάς Πεντέλης, στο Διόνυσο, στη Σταμάτα, στη Ροδόπολη, στη Δροσιά, στο Κρυονέρι, στην Άνοιξη, στο Βαρνάβα, στο Καπανδρίτι, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ή στις Αφίδνες. Μπορεί να μην χιονίσει με την ίδια ένταση σε όλες αυτές τις περιοχές η να μην χιονίσει σε ΟΛΕΣ αυτές τις περιοχές αλλά τουλάχιστον αυτά τα τμήματα δίνουν σοβαρότερη υποψηφιότητα για κατά διαστήματα χιονόπτωση. Στη Βαρυμπόμπη ή στους Θρακομακεδόνες για παράδειγμα θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι οριακά.

6) Φοβάμαι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας θα δημιουργηθούν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις όπως και στα ορεινά της Κρήτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Χειροπιαστό σενάριο το τέλος της πανδημίας», λέει ο Δημόπουλος

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα

Ένα βήμα πριν τα capital control και τη δέσμευση καταθέσεων η Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης