Ψευτογιατρός: Δεύτερη προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεν αποφυλακίζεται στις 16 Δεκεμβρίου

Ψευτογιατρός: Δεύτερη προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεν αποφυλακίζεται στις 16 Δεκεμβρίου

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών - Μετά τη νέα προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο κατηγορούμενος θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 12 μήνες ακόμη

ceytogiatros
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο «ψευτογιατρός», ο οποίος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκε και δεύτερη προφυλάκιση. Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση με τις 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, η οποία εκδικάζεται αυτό το διάστημα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή το 18μηνο λήγει στις 16 Δεκεμβρίου. Τώρα όμως, μετά τη νέα προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο κατηγορούμενος θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 12 μήνες ακόμη.

Σήμερα ο «ψευτογιατρός» απολογήθηκε για το αδίκημα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει από τα θύματά του χιλιάδες ευρώ, υποσχόμενος πλήρη ίαση χορηγώντας τους μαντζούνια και βότανα από το Πήλιο αλλά και πείθοντας τους να διακόψουν τις θεραπείες που τους είχαν συστήσει οι γιατροί τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος με τη φράση της Λατινοπούλου «έχει το πηγάδι πάτο;» για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη: Τι απάντησε ο ηθοποιός

Κάτω 8% ο ΕΝΦΙΑ, καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης σε Δημόσιο και συνταξιούχους

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι πρώτες κινήσεις του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης