Οπλισμένοι με σουγιάδες διακινούσαν ηρωίνη και χάπια

Οπλισμένοι με σουγιάδες διακινούσαν ηρωίνη και χάπια

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα

Lamia-xapia-sougiades
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν μπει δυο Έλληνες και, όταν τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά που σκόπευαν να διακινήσουν, ενώ ήταν οπλισμένοι με τρεις σουγιάδες.

Τα τέσσερα «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 1,7 γραμμαρίου και τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή που βρέθηκαν πάνω τους κατασχέθηκαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου κατασχέθηκαν 94 ναρκωτικά χάπια, δυο συσκευασίες με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, 262 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης και ένας σουγιάς. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ο «Flex» ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με κάνναβη

Πολύ καλά έκανε τη δουλειά του ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Flex» της Ασφάλειας Τρικάλων, όταν ερεύνησε το σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 338 γραμμαρίων. Ο ένοικος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ένας 25χρονος Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν 47,8 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας πλαστικός τρίφτης και τρία ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Θρήνος στη Λαμία για τη 14χρονη που «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε συνωμοσιολόγους η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης