Ναός στην περιοχή του Γκύζη πληρώνει rapid test στους ανεμβολίαστους ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην εκκλησία.
Όπως δήλωσε ο Επίτροπος κ. Γιώργος Μπουκουβάλας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές.
«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει».
Στόχος είναι όπως είπε ο κ. Μπουκουβάλας «να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με δίωξατε από την Εκκλησία».
Και συνέχισε: «Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα».
Παράλληλα από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι. Συμπλήρωσε ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας