Συνελήφθη ένας ακόμη ανήλικος, μέλος της συμμορίας του Κολωνού

Συνελήφθη ένας ακόμη ανήλικος, μέλος της συμμορίας του Κολωνού

Η συμμορία ανηλίκων με το όνομα «kolonos hoοligans family» είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό, με δεκάδες αιματηρές επιθέσεις τις οποίες βιντεοσκοπούσαν  - Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά τέσσερα άτομα

kolonos
Ένας ακόμη ανήλικος, ηλικίας 15 ετών, συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνού κατηγορούμενος για συμμετοχή στηγ συμμορια ανηλίκων του Κολωνού. Μάλιστα, κατά τη σύλληψη επιτέθηκε με κλωτσιές στους αστυνομικούς. Τα μέλη της συμμορίας μαχαίρωναν και λήστευαν ανήλικους στα Σεπόλια, τον Κολωνό και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο από την δράση της ανήλικης συμμορίας που εξαπέλυε δεκάδες επιθέσεις με μαχαίρια και σιδηρογροθίες σε ανήλικους για να τους ληστέψουν ή να τους ξυλοκοπήσουν χωρίς λόγο.

«Να τιμωρηθούν γιατί αύριο θα πάνε να κάνουν άλλη μάνα να κλαίει, μπορεί να σκοτώσουν αυτή τη φορά άλλο παιδί», τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας ανήλικου θύματος της συμμορίας.

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής συλλάβει τέσσερα άτομα τα οποία θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη, ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ανήλικης συμμορίας.


Κλείσιμο
Η συμμορία ανηλίκων με το όνομα «kolonos hoοligans family» είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και τον Κολωνό, με δεκάδες αιματηρές επιθέσεις τις οποίες βιντεοσκοπούσαν για να δείξουν την ισχύ τους στα θύματά τους.

Στα κινητά των πέντε ανήλικων συλληφθέντων βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από τις επιθέσεις σε άλλους ανήλικους που τους παρακαλούσαν να σταματήσουν να τους χτυπούν.

Δύο 16χρονοι θύματα άγριων επιθέσεων της συμμορίας

Σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση της σκληρής συμμορίας με έναν από τους δράστες να μαχαιρώνει τέσσερις φορές  16χρόνο μαθητή και ο τελευταίος να πέφτει αιμόφυρτος στο προαύλιο στις 25 Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 16χρόνου θύματος που γλίτωσε μιλώντας στο Mega ανέφερε: «Το παιδί είναι καλά, είναι καλά, ευτυχώς που μου το φύλαξε ο Θεούλης. Ήταν τέσσερις μαχαιριές, ήταν στο νοσοκομείο πέντε μέρες. Βέβαια φοβηθήκαμε, ένα αθώο παιδί, ένα αθώο παιδί πήγανε να σκοτώσουν».

Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες των ανήλικων μετά την αιματηρή τους επίθεση στις οποίες πανηγυρίζουν τα... κατορθώματά τους.

Οι ανήλικοι είχαν μετατρέψει το ΕΠΑΛ, σε άνδρο ανομίας, με τον διευθυντή μάλιστα να σώζει τελευταία στιγμή από τα χέρια τους και άλλον μαθητή που μπήκε στο στόχαστρό τους. Τον φυγάδευσε από το πάρκινγκ του σχολείου, επισημαίνει ο πατέρας 16χρόνου στο Mega.

Σοκαρισμένη η αδερφή ενός εκ των ανήλικων δραστών, αδυνατώντας να πιστέψει την δράση του αδερφού της. Μιλώντας στο Mega, σημείωσε: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμη. Και είμαστε σε μια κατάσταση… όλη την ημέρα κλαίμε, οι δικοί μου ανησυχούν πάρα πολύ».

«Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι ταλαιπωρημένος, είναι φοβισμένος, ο αδερφός μου δεν είχε ποτέ ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν για αυτό και έχουμε πέσει από σύννεφα. Δηλαδή δεν έχει δώσει ποτέ ξανά δικαιώματα στο παρελθόν για τέτοιες πράξεις» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε» είπε ο τράπερ Thug Slime στον εισαγγελέα για τη συμπλοκή στον Κολωνό

Στον άερα η διεξαγωγή των debate των υποψήφιων προέδρων του ΚΙΝΑΛ, αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση

«Ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας» απαντά ο Οικονόμου στον Τσίπρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης