Διακινητής ναρκωτικών έριξε... πόρτα σε αστυνομικούς, αλλά τον έπιασαν!

Διακινητής ναρκωτικών έριξε... πόρτα σε αστυνομικούς, αλλά τον έπιασαν!

Ήταν μέλος σπείρας που διακινούσε ουσίες σε χρήστες στην Πάτρα και τη Δυτική Αχαΐα - Συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα

αχαια
Προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη κλειδώνοντας τις πόρτες και τα ρολά των παραθύρων του σπιτιού του, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες ένα από τα μέλη σπείρας Ελλήνων που διακινούσαν ναρκωτικά σε τουλάχιστον 21 χρήστες στην Πάτρα και την Δυτική Αχαΐα!

Την διακίνηση είχαν αναλάβει τρία από τα μέλη της σπείρας, που προμηθεύονταν τα ναρκωτικά από τον βασικό διακινητή με τη μεσολάβηση ενός ακόμη συνεργού τους. Αυτός συνελήφθη μαζί με δυο από τα «βαποράκια» που διαπιστώθηκε ότι έκαναν 34 αλισβερίσια με χρήστες. Οι άλλοι δυο έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Κατά τις έρευνες που έκαναν στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 197,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 99,9 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ένα μαχαίρι, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο τρίφτες κάνναβης, οκτώ κινητά, έξι κάρτες sim και πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων, ένα αυτοκίνητο και 435 ευρώ.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων και των δυο συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου για τα όπλα και απείθεια κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Επιπλέον, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των 23 χρηστών οι οποίοι αγόραζαν ναρκωτικά από αυτούς.

Ειδήσεις σήμερα

Σκότωσε τη Νεκταρία, αυτοτραυματίστηκε και προσπάθησε να το σκάσει - Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην Ιεράπετρα

Καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Δείτε που θα είναι έντονα τα φαινόμενα σήμερα και αύριο

«Είχαν τον προπάππου μου σε κλουβί, τον έβαζαν να κρατάει δόρατα και να χορεύει» - Παγκόσμιο σοκ από τις αποκαλύψεις Καρεμπέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης