Χρόνια πολλά Ελλάδα με eKiosky’s

Χρόνια πολλά Ελλάδα με eKiosky’s

Στις 28 Οκτώβρη γιορτάζουμε την επέτειο του ΌΧΙ και την αντίσταση της Ελλάδας στις δυνάμεις του Άξονα.

ekioskys_2810_OXI
Είναι επίσημη αργία του ελληνικού κράτους και έτσι τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να στερηθούμε τα απαραίτητα, ειδικά αυτήν την ημέρα που αρκετοί από εμάς θα ετοιμάσουν το οικογενειακό τραπέζι και μπορεί να διαπιστώσουν πως τους λείπει κάτι σημαντικό για να είναι όλα άψογα!

Τι κάνουμε, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση; Εάν μας λείπει για παράδειγμα ρύζι για το φαγητό ή λάδι για το μαγείρεμα ή ακόμα και μια εξάδα Coca-cola για συνοδευτικό; Η λύση είναι εύκολη: έχουμε τον από μηχανάκι θεό που μας σώζει.

Μπαίνουμε στο www.ekioskys.gr ή κατεβάζουμε το ekioskys app από το Play ή το App store και επιλέγουμε ανάμεσα σε περισσότερα από 2000 προϊόντα για κάθε ανάγκη και 150 προσφορές, ώστε να περάσουμε με πληρότητα την Εθνική μας γιορτή!

Φέτος λοιπόν την 28η Οκτωβρίου λέμε ΟΧΙ στο άδειο ντουλάπι, ΝΑΙ στο eKiosky’s. Παραγγέλνουμε όλη μέρα, από τις 8:30 το πρωί έως και τις 10:30 το βράδυ και τα ψώνια μας έρχονται με άμεση και δωρεάν παράδοση στην πόρτα μας. Χρόνια μας πολλά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης