1+1 καφές δώρο από το ekiosky’s αυτό το ΠΣΚ! 

1+1 καφές δώρο από το ekiosky’s αυτό το ΠΣΚ! 

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας της επιστροφής. Επιστροφή στην πόλη, επιστροφή στα θρανία, επιστροφή στην κίνηση στους δρόμους. 

963x541__1___1_

Sponsored Content

Μαζευόμαστε σιγά σιγά, βρίσκουμε ξανά τους ρυθμούς, επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές. Όσο όμως και αν η εβδομάδα σημαίνει δουλειά, σχολείο, πρωινό ξύπνημα και μποτιλιάρισμα, το Σαββατοκύριακο για τους περισσότερους από εμάς σημαίνει χαλάρωση, ξεκούραση, σπίτι και φυσικά… καφεδάκι! Ή μάλλον 2 καφεδάκια, για εμάς και την  αγαπημένη μας παρέα. Γιατί το ekiosky’s μας σκέφτεται και μας προσφέρει τη δυνατότητα με κάθε καφέ που παραγγέλνουμε από την Παρασκευή 24/09 έως και την Κυριακή 26/09 στο ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app να παίρνουμε άλλον έναν εντελώς δωρεάν! 1+1 καφές δώρο αυτό το ΠΣΚ, λοιπόν, από το ekiosky’s, για κάθε δεύτερο καφέ ίσης ή μικρότερης αξίας. 

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ: ο καφές του ekiosky’s έχει τη σφραγίδα ποιότητας του χαρμανιού Jacobs και είναι ένας από τους καλύτερους καφέδες της πόλης. Όσοι τον έχετε δοκιμάσει θα συμφωνήσετε μαζί μας. Όσοι δεν τον έχετε δοκιμάσει, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app από 24-26/09, να κάνετε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στην προσφορά 1+1 και θα έχετε τους καφέδες που επιθυμείτε στην πόρτα σας με άμεση και ΔΩΡΕΑΝ παράδοση. 

Ekiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που σε σώζει… και το ΠΣΚ! 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης