Σε σοβαρή κατάσταση 60χρονος που έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη
Στο νοσοκομειο διακομίστηκε ο τραυματίας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας
Από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας έπεσε στο κενό 60χρονος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 16:30, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, επί της οδού Μακεδονίας, στην περιοχή Χαριλάου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTIMES, ο άντρας άνω των 60 ετών υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ οι οποίες διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Κατά πληροφορίες, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή