Ανεμβολίαστη υπάλληλος που βρισκόταν σε διαθεσιμότητα ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ

Ανεμβολίαστη υπάλληλος που βρισκόταν σε διαθεσιμότητα ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ

Σε βάρος της κατατέθηκε μήνυση από τον δήμο Μίνωα Πεδιάδας - Εκείνη άλλαξε τις κλειδαριές στο ΚΑΠΗ, κλειδώθηκε μέσα και φώναζε ότι κανείς δεν μπορεί να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο... διεθνές δίκαιο - Συγκεκριμένους «καθοδηγητές» ως προς την επιχειρηματολογία των αρνητών δείχνουν τα όσα ισχυριζόταν η υπάλληλος

ARCHA2
Σουρεαλιστικό σκηνικό επικράτησε στο ΚΑΠΗ του δήμου Μίνωα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου με πρωταγωνίστρια μια εκ πεποιθήσεως ανεμβολίαστη εργαζόμενη, που έχει τεθεί σε αναστολή. Η γυναίκα εξακολουθούσε να πηγαίνει στο ΚΑΠΗ με αποτέλεσμα ο δήμος να προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης σε βάρος της.

Η ανεμβολίαστη υπάλληλος κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ αρνούμενη να βγει από το κτίριο. Μάλιστα, άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις εκκλήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο άρχισε να μετακινεί έπιπλα και ό,τι έβρισκε, φωνάζοντας παράλληλα ότι είναι... «αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»...

Σύμφωνα με το Creta24 στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας έσπευσαν προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.

arkalohori1
arkalohori2
arkalohori3




H  γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί. Μάλιστα είχε κολλήσει στα τζάμια χαρτιά που έγραφαν ότι η δουλειά της είναι... άσυλο και καλούσε αστυνομία και εκπροσώπους του δήμου να φύγουν.

Κλείσιμο
Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο και να την συλλάβουν. Πάντως, η επίκληση της ιδιότητας «αυτόχθων ιθαγενής»  παραπέμπει και στον πατέρα που χθες προκάλεσε επεισόδια σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, αφού το έγγραφο που επέδωσε είχε σφραγίδα «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς», ενώ συνολικά η επιχειρηματολογία του παρέπεμπε μεν σε άνθρωπο που είχε λάβει «συμβουλές», αλλά δεν τις είχε εμπεδώσει, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα γνώριζε ότι πρόστιμο δεν μπορεί να επιβάλει πολίτης, αλλά δημόσια αρχή , ενώ δεν νοείται μήνυση για οποιοδήποτε ποσό, αφού πρόκειται για ποινική και όχι αστική διαδικασία. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι οι καθοδηγητές πίσω από το ντόμινο των επεισοδίων, τόσο σε σχολεία, όσο κατά γιατρών, αλλά και σε υπηρεσίες που υπάλληλοι, εκ των αρμοδιοτήτων τους υποχρεούνται να εμβολιασθούν. 

arkalohori4
arkalohori5


Δείτε βίντεο: Ανεμβολίαστη υπάλληλος που βρισκόταν σε διαθεσιμότητα ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ
Ανεμβολίαστη υπάλληλος που βρισκόταν σε διαθεσιμότητα ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ


Ειδήσεις σήμερα:

Επιχειρηματίας από τη Γλυφάδα συνελήφθη ολόγυμνος στην Τρίπολη

Σία Βοσκανίδου: «Μου αρέσει ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας»

Γαλλία: Ο ακροδεξιός δημοσιογράφος που θέλει να γίνει πρόεδρος τα έβαλε με τον Τύπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης