Ρούμπεν Πέρεθ: Εκλάπη το πολυτελές Land Rover του - Οι δράστες το πήραν κι έφυγαν μέσα στη νύχτα

Ρούμπεν Πέρεθ: Εκλάπη το πολυτελές Land Rover του - Οι δράστες το πήραν κι έφυγαν μέσα στη νύχτα

Το αυτοκίνητο του 32χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας - Άγνωστο πώς κατάφεραν να το κλέψουν αν και διέθετε σύστημα συναγερμού

ruben_perez
Συμμορία που «αρπάζει» πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια, έκλεψε το πολυτελές Land Rover του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διαπίστωσε το πρωί ότι το τζιπ είχε «εξαφανιστεί» και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας και οι δράστες το πήραν και έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Άγνωστο με ποιο τρόπο κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου και να κλέψουν το αυτοκίνητο αν και διέθετε σύστημα συναγερμού.

Ο ποδοσφαιριστής έδωσε την περιγραφή του αυτοκινήτου για να γίνουν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, όμως το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε. Αυτό που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν οι δράστες γνώριζαν και παρακολουθούσαν τον 32χρονο Ισπανό μεσοαμυντικό ή αν άρπαξαν το τζιπ χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν και νέα κατάθεση από τον Ρούμπεν Πέρεθ για να διαπιστώσουν αν το προηγούμενο διάστημα μέλη της συμμορίας τον παρακολουθούσαν προσπαθώντας να βρουν τον κατάλληλο χρόνο για να αρπάξουν το Land Rover.




Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του Τομ Φορντ - Ήταν ζευγάρι τα τελευταία 35 χρόνια και είχαν μαζί έναν γιο

Eκλογές στον Καναδά: Nίκη αλλά όχι πλειοψηφία για τους Φιλελεύθερους του Τριντό

Δένδιας για παρενόχληση πλοίου στην Κρήτη: Η τουρκική συμπεριφορά έχει ξεφύγει από κάθε πλαίσιο λογικής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης